Dus je hebt een nieuw bedrijf geopend of je bent al een tijdje actief en vraagt ​​je af of de investering in een website of nieuwe website de moeite waard is? Heb ik echt een website nodig om mijn bedrijf succesvol te laten zijn? Er zijn belangrijkere dingen om het weinige geld dat ik nu heb te investeren om mijn bedrijf draaiende te houden.

Dit zijn allemaal gedachten en belangrijke vragen die elke ondernemer zal hebben en in dit artikel zal ik die vragen beantwoorden en 5 sterke redenen geven waarom uw bedrijf echt een website nodig heeft.

1. UW CONCURRENTEN HEBBEN ER EEN

Ik weet zeker dat je net als de meeste mensen bent als het gaat om het vinden van iets dat je nodig hebt. Wat doen de meeste mensen? Ze gaan online. Wanneer we iets nodig hebben, of we nu in een nieuwe stad zijn of thuis, zoeken we op internet naar de dingen die we nodig hebben en als uw bedrijf niet online is met een professionele geloofwaardige website, zullen deze mensen uw concurrenten vinden.

2. HET KOST VEEL MEER OM GEEN WEBSITE TE HEBBEN

Een beetje op reden # 1 ingaan als uw bedrijf niet online is of zelfs als u dat wel bent, maar u heeft geen professionele, geloofwaardige website, uw klanten zullen u niet vinden en zullen u doorgeven aan uw concurrent die een sterke website heeft voor verkooptargeting . In welke niche u zich ook bevindt, op Google zijn er elke maand duizenden GEO-gerichte zoekopdrachten voor uw bedrijfsniche. Als slechts 100 daarvan in verkoop resulteerden, hoeveel inkomsten heeft uw bedrijf misgelopen omdat uw concurrenten beter waren toegerust om aan te trekken die verkopen.

3. JE BENT 24/7 OPEN

Met een fysieke winkel ben je 8 tot 12 uur per dag open. Wist u dat de meeste mensen ‘s avonds op internet zoeken wanneer de meeste bedrijven gesloten zijn. Maar als u een website heeft, kunnen uw klanten nog steeds informatie vinden over uw producten en diensten, zelfs als u een online winkel heeft terwijl u aan het dineren, slapen of op vakantie bent. Uw bedrijf blijft 24/7 actief en verhoogt uw leads en verkopen zonder dat u het zelf weet.

4. MAAKT UW WERK GEMAKKELIJKER EN VERBETERT DE KLANTENSERVICE

Het hebben van een website kan het runnen van uw bedrijf een stuk eenvoudiger en effectiever maken. Voor bijv. een eenvoudige pagina met veelgestelde vragen kan veelvoorkomende vragen over uw producten of diensten beantwoorden, wat u tijd en moeite bespaart. Als uw bedrijf formulieren of informatie nodig heeft die uw klanten nodig hebben, kunt u ze vragen deze van uw website te downloaden.

Ook krijg je interactieve feedback van (potentiële) klanten door middel van formulieren, enquêtes en vragenlijsten. Dit geeft u waardevol marktonderzoek dat waarde toevoegt aan uw klanten en uw klanttevredenheid verhoogt, wat op zijn beurt de verkoop verhoogt.

5. UW BEDRIJF KRIJGT GELOOFWAARDIGHEID

Zoals we al hebben vastgesteld, zijn mensen online op zoek naar uw producten en diensten. Als je een PROFESSIONELE website hebt, zullen ze je niet alleen vinden, maar een professioneel gebouwde website (geen gratis product, hoewel zelfs een gratis cadeau beter is dan niets) zal zeggen: “Ik ben hier, ik ben professioneel, ik ben hier voor de lange termijn en ik wil goede zaken doen” Dit stelt een potentiële klant of klant onmiddellijk op zijn gemak en ze beginnen u al te vertrouwen in plaats van geen of een slecht gebouwde website te hebben. Dit kan ze wegduwen omdat ze zien dat er heel weinig moeite is gedaan en er geld in is gestoken en er staat: “Ik geef niet om kwaliteit, misschien ben ik morgen weg, het kan me niet schelen wie me vindt of het ergst Ik ben niet legitiem “. Om dit te begrijpen, denk maar aan de laatste keer dat u een onbekende website bezocht om een ​​aankoop te doen. Het kan een heel eng proces zijn en u zult hoogstwaarschijnlijk niet verder gaan als de website er waardeloos uitziet.

Dus dat zijn vijf redenen waarom uw bedrijf een website nodig heeft. Er zijn zoveel meer belangrijke redenen en voordelen voor het hebben van een website, maar om dit artikel kort en krachtig te houden, heb ik deze vijf gekozen.

Bron: Larado O Simms