WeCutFoam, leverancier van schuimprototyping, snij- en bewerkingsdiensten en fabrikant van op maat gemaakte rekwisieten, letters, logo’s, borden en exposities, kondigt met trots de lancering aan van haar onlangs opnieuw ontworpen website. Deze modern opnieuw ontworpen website richt zich op verbeterde functionaliteit en gemakkelijke toegang tot essentiële informatie en diensten, waaronder ook een pagina voor het aanvragen van een offerte, een speciale contactpagina en een uitgebreide pagina over het bedrijf en zijn kernwaarden.
De nieuw ontworpen site biedt WeCutFoam-klanten en bezoekers een uitgebreid begrip van de diensten van het bedrijf om met name te profiteren van en middelen en oplossingen te bieden aan uithangborden, bruilofts- en evenementenplanners, artiesten, merkmarketeers, winkels, bedrijven en iedereen in de amusementsindustrie. De website maakt een onderscheid tussen de soorten diensten die het bedrijf aanbiedt: het specificeert alle 2D-schuimsnijdiensten met behulp van CNC-snijmachines voor hete draadschuim en lasersnijders, evenals de 3D-bewerkingsdiensten met behulp van CNC-routersmachines.
De website biedt ook bijgewerkte informatie over artikelen, nieuws en persberichten, een nieuwe look voor de blog met recente projecten, nieuwe video’s, een galerij met foto’s van projecten en aanvullende diensten zoals recycling van EPS-schuim, harde coating en 3D afdrukken evenals projecten galerij.

De nieuwe aantrekkelijke website heeft een strak maar kleurrijk ontwerp met meerdere foto’s en vitrines, evenals verbeterde inhoud die elke service en de voordelen ervan uitlegt: schuimletters en logo’s, TED- en TEDx-borden, aangepaste schuimborden, vinylprint, museumexposities, 3D rekwisieten, CNC-prototyping en architecturale vormen. Boven aan de pagina is altijd een contactoptie beschikbaar, zodat klanten gemakkelijk verbinding kunnen maken en een offerte kunnen aanvragen, inclusief een vervolgkeuzelijst met bronnen om alle aangeboden diensten en producten te laten zien.
Het nieuwe ontwerp is gericht op de missie van het bedrijf om zijn klanten en bezoekers een kosteneffectieve oplossing te bieden in combinatie met snelle prototyping-, snij- en bewerkingsoplossingen van schuim. De website zal regelmatig worden bijgewerkt met nieuws over de lancering van nieuwe diensten en producten, wijzigingen, innovaties, nieuwe persberichten en mijlpalen van het bedrijf. Er zullen regelmatig nieuwe foto’s aan de site worden toegevoegd, zodat bezoekers de nieuwste projecten kunnen inspecteren en op de hoogte kunnen worden gehouden zodra ze zijn gemaakt.

“We zijn enthousiast over de lancering van onze nieuw ontworpen website en de krachtige informatie die deze biedt aan onze klanten, onze partners en bezoekers om de diensten van het bedrijf en de aanpassing aan de marktgroei en -behoeften beter te begrijpen”, aldus Sigal Barnea, mede-eigenaar van WeCutFoam. “We zijn van mening dat deze nieuwe site onze bezoekers een zeer informatieve ervaring zal bieden terwijl we blijven groeien en onze aanwezigheid op de markt vergroten.”

Sigal blijft eraan toevoegen dat de nieuwe site samenvalt met de groeiende diensten en groei van het bedrijf, gespecialiseerd in schuimprojecten. Ze benadrukte dat de primaire doelstellingen van het herontwerp waren om zich te concentreren op de diensten, esthetiek, het vereenvoudigen van de inhoud en navigatie en het vergroten van de zichtbaarheid van de producten.

Nessy Barzilay, de webdesigner en eigenaar van nessy-design.com zegt dat het leuk en de moeite waard was om aan de website van WeCutFoam te werken. “Ik kreeg de taak om het gezicht van de website te veranderen om er aantrekkelijker en levendiger uit te zien, terwijl de klanten en bezoekers op de eerste rij staan”, aldus Nessy. Ze bleef zeggen dat de focus lag op het indelen van de site in de juiste service- en productcategorieën voor gemak en gebruiksvriendelijke navigatie zonder afbreuk te doen aan de inhoud en informatie die wordt overgebracht. Het resultaat is een leuke, levendige en informatieve website.

Bron: Sigal Barnes