Uw website werkt als uw online merkidentiteit. Het is hier dat uw doelgroep, bestaande klanten en potentiële klanten relevante informatie over uw producten of diensten vinden. Het betekent dus dat uw website up-to-date en zo interessant mogelijk moet zijn om conversies te kunnen opleveren. Er zijn zoveel dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw site relevant blijft voor uw markt en uw aanpak kan ook helpen de positie in de zoekresultaten te verbeteren.

Maar hoe hard u ook werkt om uw website functioneel en relevant te houden, het is mogelijk dat deze verloren gaat. Er zijn een aantal dingen die kunnen leiden tot het verlies van uw website, waaronder het niet betalen voor uw hosting. Hoewel het voor u mogelijk is om uw website te downloaden en te herstellen vanuit webarchief, kan het met veel fouten komen, wat betekent dat u nog veel werk te doen heeft voordat het weer in de lucht is. Gelukkig zijn er professionele websiteherstelservices die u kunt gebruiken om uw website weer net zo goed te maken als hij was, zodat u snel weer aan de slag kunt. Maar wat maakt het een beter idee om de professionals te gebruiken dan om de website zelf te downloaden?

1. De professionele diensten zullen uw site volledig functioneel uit het archief herstellen. Met de hulp kunt u afscheid nemen van de fouten die zo veel tijd kosten om te herstellen. De professionals gebruiken de juiste tools om u het saaie, vervelende werk van het maken van bewerkingen pagina voor pagina te besparen.

2. Hersteldiensten zijn snel en eenvoudig. Wanneer u ervoor kiest om uw site handmatig te downloaden, kan dit betekenen dat u pagina voor pagina en bestand voor bestand moet werken, wat erg tijdrovend kan zijn. Het zou dagen duren om alles te herstellen en dit kan een negatieve invloed hebben op uw bedrijf. Door professionals het proces te laten afhandelen, kunt u er zeker van zijn dat uw website binnen 24 uur of minder terug is. Voor kleine sites zou een uur of minder voldoende zijn om de website te downloaden en te herstellen.

3. De serviceproviders laten u weten wat er is hersteld en wat niet uit het webarchief. Dit betekent dat u snel op de hoogte bent van gebieden die uw aandacht behoeven op het gebied van verbetering. Het bespaart u tijd om uw website weer up-and-running te krijgen. U kunt ook genieten van conversies, zodat u uiteindelijk een site heeft die responsief en gemakkelijk aanpasbaar is om de nodige bewerkingen snel en gemakkelijk uit te voeren.

4. Site recovery-services behouden ook uw originele URL’s in het bestand. Op deze manier kunt u uw SERP-ranking behouden. Met de professionele hulp hoeft u zich geen zorgen te maken over het verliezen van rankings in zoekmachines voor uw bedrijf.

5. Door de services te gebruiken, kunt u niet alleen uw sitepagina’s downloaden, maar ook video’s, flash, afbeeldingen, CSS en Javascripts.

Bron: Shalini Madhav