Organische SEO-ranglijsten kunnen de webzichtbaarheid met 67% verhogen

Organische SEO is de procedure om uw website hoog te laten scoren in de zoekmachine 1-10 posities op Google, Yahoo, AOL en nu Bing. Elke zoekmachine vraagt ​​om een ​​ander SEO-proces, maar als u uw website optimaliseert voor Google, dan is dat een goed begin.

SEO / Search Engine Optimization kan zeer complex zijn en omvat veel fundamenten voor een goede positie in de zoekmachines. We hebben er een paar op een rijtje gezet. Elk optimalisatieproces sluit op elkaar aan. Een van de belangrijkste factoren die we als SEO-bedrijf hebben gevonden, is het juiste onderzoek doen naar het bedrijf dat we aannemen, zoals het kennen van hun branche, concurrerende bedrijven, locatie, doelmarkt en de juiste lay-out van de website van onze klanten, die speelt een grote rol in hoe we hun website optimaliseren.

Zodra we een paar SEO-stresstests op de website van onze klanten hebben uitgevoerd, gaan we verder met het onderzoek en beginnen we met het bouwen van een SEO-blauwdruk met een aantal basisstappen die we moeten volgen om hoge organische rankings te verkrijgen via de zoekmachines. Hieronder vindt u enkele basisprincipes en een korte uitleg van wat ze betekenen, zonder in al te veel SEO-jargon te komen.

Zoekmachines zoeken naar deze stukjes informatie die zich in de broncode van de website bevinden. Aangezien zoekmachinerobots/spiders geen afbeeldingen kunnen lezen, volgen ze de html-code.

Trefwoorden – Dit zijn wat u wilt dat uw website in de zoekmachines scoort wanneer een prospect een woord of een lange reeks woorden intypt. Het zoeken en toevoegen van de juiste trefwoorden aan de broncode van uw website vereist uitgebreid onderzoek naar uw concurrentie, GEO-targeting op uw prospects en wat een prospect zal typen. Er zijn veel elementen voor trefwoordonderzoek, het was een term van 1 tot 3 trefwoorden was de beste nu studies tonen aan dat 3 tot 6 woorden per zoekwoord nu de beste optie is. De meeste zoekers beginnen vragen, netnummers, postcodes, steden, provincies, staten en nog wat te gebruiken. Het selecteren van de juiste voorwaarden voor uw website zal uw SEO-proces maken of breken.

Metatags- Meta-elementen geven informatie over een bepaalde webpagina, meestal om zoekmachines te helpen ze correct te categoriseren. Ze worden ingevoegd in het HTML-document, maar zijn vaak niet direct zichtbaar voor een gebruiker die de site bezoekt. Typische meta-info is titel, trefwoorden en beschrijving. Aangezien de zoekmachines de resultaten niet volledig op metatags wegen vanwege het misbruik door sommige SEO-bedrijven, moet u andere optimalisatieprocedures aan het SEO-proces toevoegen.

Website-inhoud- Nou, het ziet er vrij duidelijk uit, aan de andere kant is het dat niet. Zoekmachines hebben goede en nauwkeurige inhoud nodig die is geschreven voor de eindgebruiker die een prospect voor u is. De meeste zoekmachines zullen vragen dat een webpagina uit ongeveer 1000 woorden bestaat. Nu is hier het lastige deel, hoe ontwikkel je trefwoorddichtheid die is geschreven voor de zoekmachines, maar ook voor de prospect. Zoekmachines zijn slimmer geworden dan de meeste SEO-bedrijven zouden willen. Als SEO-bedrijven inhoud hadden die niet gevuld was met trefwoorden of met verborgen trefwoorden op de webpagina, dan zouden we dit probleem niet hebben. Er is een formule die een zoekwoorddichtheid vereist die afhangt van de hoeveelheid inhoud VS. hoeveel waarde een zoekwoord heeft. Dit betekent dat trefwoorden een bepaalde hoeveelheid binnen de inhoud moeten worden gebruikt en op de juiste plekken op de webpagina moeten worden geplaatst. Niet zo eenvoudig als het schrijven van inhoud voor uw website.

Header Tags- De to-tags worden gebruikt om HTML-koppen te definiëren. definieert de grootste kop en definieert de kleinste kop. Header-tags zijn de contouren van de webpagina’s die de aandacht van de belangrijke informatie voor de gebruikers afbeelden. Zijn die gebieden op een webpagina omsloten door koptags. voorbeeld: Positie Masters (heading-tags variëren in gewicht (grootte en dichtheid) afhankelijk van de status van de kop of subkop, dwz H1,2,3,4. Ze maken deel uit van HTML-taal.

Alt-tags -Tekst die bij een afbeelding hoort. Als een gebruiker de browser heeft ingesteld om geen afbeeldingen weer te geven, of een schermlezer gebruikt, zullen ze op deze tekst vertrouwen om hen te vertellen wat de afbeelding is. De tekst is te zien door met de muis over de afbeelding te bewegen, of wordt voorgelezen in het geval van een schermlezer. Dit is erg belangrijk als je een website hebt met veel afbeeldingen. Aangezien zoekmachines tekst en code lezen met Alt-tags, zijn deze essentieel, zodat de zoekmachines kunnen oppikken wat de afbeelding is en ook de trefwoorddichtheid in de broncode vergroten.

Hierboven zijn slechts een paar basisstappen die u moet volgen. Zoekmachinealgoritmen zijn erg lastig en veranderen voortdurend. We hebben organische SEO gedaan voor veel verschillende soorten bedrijven en we hebben ze allemaal met succes organisch gerangschikt.

SEO / Organische SEO is een kunst en een proces waar we trots op zijn. Zodra we uw website hebben geoptimaliseerd, begint het plezier. Het doel van u een website is, is dat veel prospects uw diensten zien en gebruiken of uw producten kopen. Ik hoop dat dit een beetje licht heeft geworpen op een onderwerp dat velen niet begrijpen

Bron: Lyle Hawkins