Christelijk website-ontwerp. Wat betekent dat?

Wat bedoelen we als we ‘christelijk websiteontwerp’ zeggen of onszelf ‘christelijke websiteontwerpers’ noemen?

Om deze vraag te beantwoorden, moet ik onze oorspronkelijke missie voor (CI Design LLC) uitleggen. Het hele idee achter dit bedrijf dat mijn vader in 1998 begon, was om websites te bouwen die God verheerlijken in hun kwaliteit en doel. Dit betekent dat het niet onze missie was om “christelijke websites” te creëren. In plaats daarvan zou de kwaliteit van het werk, het ontwerp en het eindproduct in combinatie met het hoofddoel achter de zakelijke, non-profit-, product- of kerkwebsite een representatie van Christus zijn.

Deze missie speelt in op ons werk en onze diensten in elk aspect van wat we hier doen – van hoe we onze klanten behandelen en unieke oplossingen voor iedereen creëren tot het kleine plaatje dat we op de contactpagina plaatsen.

Iedereen is geroepen tot een bepaalde rol in onze gemeenschappen, kerken en gezinnen. We zijn geroepen om onze christelijke broeders en zusters te behandelen zoals Christus wil dat we dat doen. Dit geldt voor ons Werk, Spel en Rust. Het internet is een grote gemeenschap (de grootste gemeenschap). Wij geloven dat ons team bij CI Design geroepen is om Christus te vertegenwoordigen in ons werk en onze diensten.

Onze christelijke broeders en zusters die kleine bedrijven hebben, een non-profitorganisatie runnen of leiders zijn in onze kerken, verdienen professionele websites en marketingdiensten van hoge kwaliteit. Gebouwd door een team dat een hogere standaard heeft dan de standaard industriestandaarden of de nieuwste technologische standaarden. Technologie- en industrienormen zijn belangrijk en moeten ten volle worden benut. Maar er is meer in ons werk waar God ons op wil steunen dan alleen het maken van producten. Kolossenzen 3:23 En wat u ook doet, doe het van harte, als voor de Heer en niet voor mensen, wetende dat u van de Heer de beloning van de erfenis zult ontvangen; want u dient de Here Christus.

Dit is dus onze missie als christelijke websiteontwerpers en wat we bedoelen als we zeggen ‘christelijk websiteontwerp’. We dienen de Heer in ons werk en gebruiken onze vaardigheden om onze christelijke gemeenschap online te dienen. We voorzien onze klanten van website-ontwerpen, lokale SEO-optimalisatie, Google AdWords-manager, Facebook-advertentiecampagnes, videoproductie en meer!Elk van onze klanten heeft een uniek verhaal en daarom is elk project uniek.We zullen een pakket personaliseren dat specifiek is voor uw behoeften.

Lees gerust ons hele verhaal hier: https://www.christian-internet.com/about-us/

Bron: Josh Hallahan