Er zijn bepaalde dingen waar u gewoon rekening mee moet houden als u wilt selecteren op webdesign bedrijf, die mogelijk in uw zakelijke behoeften voorziet. In het eerste geval moet u uw zakelijke vereisten grondig analyseren, zodat u een geschikt webdesignbedrijf kunt selecteren. u moet zorgvuldig het werk analyseren dat door elke kandidaat is gedaan voordat u een bedrijf kiest voor uw gespecialiseerde zakelijke behoeften. u moet een achtergrondcontrole uitvoeren om te visualiseren of de referenties geldig zijn en mogelijk betrouwbaar zijn.

In laatste instantie moet u voor een bedrijf gaan dat betrouwbaar is en waarop u kunt vertrouwen, zodat u een vruchtbare samenwerking met hen kunt opbouwen.

Dus hier zijn enkele vragen die u aan het betreffende bedrijf moet stellen voordat u ze inhuurt:

Vind je hun site leuk:

Het eerste dat u zou doen voordat u een webontwikkelingsbedrijf inhuurt, is op zoek gaan naar hun website. Als je onder de indruk bent van hun site, zou je denken om verder te gaan, anders zou je zo simpel overslaan. Dit is vrij eenvoudig, niet? Sla alle bureaus over die geen representatieve site hebben. Hoe kunnen zij uw site ontwikkelen, als hun eigen site niet voldoet?

Het observeren van de portefeuille:

De naam en faam van een bedrijf hangt af van de mooie portefeuille. De trotse dingen van een bedrijf zijn terug te vinden in haar portfolio. Als u de portfolio van een bedrijf observeert, kunt u een subtiel beeld krijgen van het bedrijf dat u zal helpen beslissen of u het voor uw werken kiest of niet. Hoe efficiënt ze omgaan met klanten in dezelfde branche. De Portefeuille is als een cv dat de prestaties van het bedrijf weergeeft.

Naar aanleiding van de opmerkingen van de klanten:

De klanten maken natuurlijk goede opmerkingen als ze tevreden zijn met hun service. Ze maken normaal gesproken slechte opmerkingen als ze ontevreden zijn over de service van het bedrijf. Als u de opmerkingen van de klanten volgt, krijgt u een duidelijk beeld van het bedrijf. Het is dus een van de belangrijkste dingen om te volgen.

Wat moet u verwachten te betalen?

Verwachtingen doen altijd pijn, toch? Mis. Het is niet van toepassing in dit scenario omdat u het webontwikkelingsbedrijf betaalt. Bovendien krijgt u alleen waar u voor betaalt en neemt het prijskaartje toe naarmate de site complexer wordt, vraag daarom altijd wat u terugkrijgt voor uw investering. Zie het als een langetermijninvestering.

Krijg je de ondersteuning/training wanneer je het nodig hebt?

Biedt het webontwikkelingsbedrijf doorlopende ondersteuning? Hoe zit het met hun dienst na verkoop? Brengen ze kosten in rekening voor de technische en onderhoudsondersteuning? Bieden ze een soort handleiding voor het bewerken van inhoud, het toevoegen van nieuwe pagina’s, het toevoegen van nieuwe producten, enz.

Hoe lang zitten ze al in het vak?

Geloof me, het laatste wat je wilt is dat je halverwege bent en zomaar, ze zijn weg. Vertrouw geen enkele voorbijvliegende webontwerp-/ontwikkelingsbedrijven die er waarschijnlijk niet over een jaar zullen zijn. Omgaan met bedrijven die een paar jaar achter de rug hebben, zal uw geest geruststellen.

Hoe wordt u gefactureerd?

Factureren ze u maandelijks of wanneer bepaalde mijlpalen zijn bereikt? Moet je storten?

Er zijn veel webdesign- en ontwikkelingsbedrijven in Delhi maar slechts weinigen hebben een succes geboekt in minder tijd.

Met opkomende technologie en een veranderende wereld, gaat MakeMaya om met de evoluerende technologieën om het eerste sociale sportnetwerk van India te ontwikkelen.

Naarmate de tijd verstrijkt, wordt onze technologie steeds complexer, MakeMaya ging verder zonder problemen te ondervinden en verzamelde zichzelf met lopende technologieën en voltooide met succes al hun projecten.

Bron: Aftab Raja