Joe Karbo’s “The Lazy Man’s Way To Riches” was een ontdekkingsreis in deze wereld van direct response marketing.

De geschiedenis van Joe’s advertentie is op zichzelf al verbazingwekkend. Hij verkocht genoeg exemplaren van zijn in eigen beheer uitgegeven boek om heel rijk te worden dankzij zijn enige langlopende controle. Goed gedaan Joep. Voordat ik dat boek ooit wilde lezen, had mijn vader op de advertentie gereageerd, het boek gelezen en was het vervolgens kwijtgeraakt, allemaal voordat ik geboren was.

Grappig hoe gebeurtenissen zich in families herhalen, niet?

Aangezien de draden van de tijd in een lus rondgingen, zal ik de grootste lessen delen die ik heb geleerd van het uitgebreide en opnieuw gepubliceerde ‘Lazy Man’s Way To Riches’.

Succes begint binnenin. Geld wordt in je hoofd verdiend lang voordat het ooit op je bankrekening verschijnt. Joe’s Dyna Psych is een geweldige manier om je hoofd recht te krijgen, zodat welvaart op je pad kan komen. Het was het eerste boek dat ik ooit had gelezen dat de innerlijke/uiterlijke verbinding zo diep voor mij maakte.

Sindsdien heb ik nogal wat werk op het gebied van persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Veel vanwege de ideeën die oorspronkelijk in dit boek naar voren werden gebracht.

Direct marketing is een geweldig voertuig voor rijkdom: Als je media kunt gebruiken om met winst klanten te werven, heb je misschien wel de ultieme Lazy Man’s Business. Joe laat het klinken alsof iedereen een advertentie in de krant kan zetten om een ​​in eigen beheer uitgegeven boek te verkopen voor $ 10 en ze zullen rijk zijn.

Joe’s boek heeft dit bereikt. Ted Nicholas’ “How To Form Your Own Corporation for Under $50” (het aantal werd steeds groter door de inflatie) was een andere hit die de auteur dankzij het succes rijk maakte. Maar ze komen niet zo vaak voor.

Direct Marketing biedt zo’n enorme hefboomwerking dat u niet zo ‘hard’ hoeft te werken in de traditionele zin om een ​​weggelopen succes te worden.

Uw verhaal achter het product is belangrijk: Omdat je de “Lazy Man’s way to Riches” van Joe Karbo kocht, moest je het verhaal van Joe kennen en Joe gebruikte zijn verhaal met groot succes. Ten eerste, hoe hij zichzelf rijk heeft gemaakt en vervolgens hoe hij anderen hielp om op dezelfde manier rijk te worden.

Het stelde iedereen in staat met wie Joe affiniteit heeft zich met hen te verbinden. Zijn verhaal werkte heel goed voor het creëren van affiniteit en ook om te bewijzen dat de voordelen die hij in zijn boek biedt, hij elke dag leeft. Het was een meesterzet.

Bron: Zac R Nelles