Het inhuren van een professionele website-ontwikkelaar lijkt misschien een goed idee, totdat ondernemers kijken hoe duur en tijdrovend het is. In plaats daarvan hebben ondernemers tegenwoordig de mogelijkheid om een ​​websitebouwer te gebruiken. Ze kunnen het hele proces van het zoeken naar een ontwikkelaar en het werken met de professional aan het website-ontwerp vermijden door het alleen te doen.

Besteed geen tijd aan het zoeken naar hulp

Het kan veel tijd kosten om de juiste websiteontwikkelaar te vinden. Zelfs als de kosten geen probleem waren, kost het toch tijd om een ​​ontwikkelaar te vinden die een website kan maken die alles bevat wat de bedrijfseigenaar wil. Het is veel gemakkelijker en sneller om gewoon een websitebouwer te openen en te beginnen met het maken van de website. Bedrijfseigenaren hoeven geen tijd te verspillen aan het zoeken naar hulp en kunnen in plaats daarvan eenvoudig zelf beginnen met de ontwikkeling van de website.

Vermijd hoge kosten in verband met professioneel ontwerp

Website-ontwikkelaars zijn duur. Velen rekenen per project, per pagina of per uur. Daarnaast zijn er kosten voor het hosten van de website, tools die nodig kunnen zijn om de website goed te laten functioneren en extra kosten voor wijzigingen tijdens het ontwikkelproces. Met een websitebouwer betalen bedrijfseigenaren een klein maandelijks bedrag en hoeven ze zich geen zorgen te maken over de extra kosten. Ze kunnen besparen op de betaling voor de ontwikkelaar en wijzigingen aanbrengen in het ontwerp terwijl ze eraan werken, zonder dat het iets extra’s kost.

Zorg ervoor dat de website er goed uitziet

Het is moeilijk om aan iemand anders precies te beschrijven hoe de website eruit moet zien en moet bevatten. Dit maakt deel uit van wat zo lang duurt voordat een website door een professional is ontwikkeld. Ze zullen vaak een mock-up maken, deze naar de bedrijfseigenaar sturen, de nodige wijzigingen aanbrengen en dit opnieuw doen totdat iedereen tevreden is met hoe de website eruitziet. Bedrijfseigenaren die een websiteontwikkelaar gebruiken, hoeven dit niet allemaal te doen en kunnen er in plaats daarvan voor zorgen dat de website er bij het maken uitziet zoals ze willen.

Wacht niet met het updaten van de website

Het kan frustrerend zijn om te wachten op updates van een website. Als de openingstijden van de winkel veranderen, moet de wijziging op de website onmiddellijk plaatsvinden, anders leidt dit tot gefrustreerde klanten. Bedrijfseigenaren die een websiteontwikkelaar gebruiken, moeten mogelijk een week of langer wachten voordat wijzigingen zijn aangebracht. Met een websitebouwer kan de bedrijfseigenaar de bouwer openen, de wijzigingen aanbrengen en de website opslaan zodat de wijzigingen live gaan. Het duurt maar een paar minuten.

Als u van plan bent een website voor uw bedrijf te bouwen, verspil dan geen hoop tijd en geld aan het inhuren van een professionele ontwikkelaar wanneer u dit gemakkelijk zelf kunt doen. Websitebouwers zijn minder duur, gemakkelijk te gebruiken zonder enige voorafgaande ervaring en stellen u in staat om binnen enkele minuten een website voor uw bedrijf te maken. Bekijk er nu een om meer te weten te komen over hoe gemakkelijk het kan zijn om te gebruiken.

Bron: Guillaume Dornier