Bekijk waarom het nu een goed moment is om uw website bij te werken – en hoe?

Zeg eens eerlijk: hoeveel voorjaarsschoonmaak heb jij dit jaar gekregen? Heb je je dakgoten schoongemaakt, de voorraadkast geveegd, je kasten georganiseerd?

Hoe zit het met uw bedrijfswebsite? Verdient het ook geen nieuwe start?

De waarheid is dat websites levende, ademende dingen zijn. En levende, ademende dingen hebben onderhoud nodig.

Daarom is de lente een mooi moment om je website op te frissen en het metaforische stof uit de hoek te halen.

Blijf lezen voor mijn top 6 tips om je website te updaten:

1. Opschonen WordPress

Dus, hoe update je je website? Op het meest basale niveau update je WordPress.

WordPress is software en alle software moet regelmatig worden bijgewerkt om het veilig en soepel te laten werken.

Behalve dat WordPress wordt bijgewerkt, moeten alle plug-ins die u gebruikt ook up-to-date worden gehouden. Het is ook een goed idee om regelmatig te controleren op verbroken links en om alle media die u niet gebruikt te verwijderen.

Afhankelijk van je technische vaardigheden is dit misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Begin nooit te sleutelen aan de back-end van je website, tenzij je enige bekendheid hebt met WordPress en als je betrouwbare back-ups hebt (het kan geen kwaad als je weet wat je met die back-ups moet doen, mocht je ze ooit nodig hebben) .

Gelukkig, als u met een gerenommeerd webontwikkelingsbureau werkt, kunnen zij het basisonderhoud van uw website voor u regelen.

Als u geen regelmatig onderhoud heeft, is het misschien een goed idee om contact op te nemen met uw webdesigner en deze elke maand een update te laten doen.

2. Website-inhoud bijwerken

De tekst en afbeeldingen op uw website zijn uw merkvertegenwoordiging aan de wereld, en uw startpagina moet bijzonder aantrekkelijk zijn, anders zullen bezoekers niet resoneren dat ze op de juiste plaats zijn beland.

Geeft de content op je website dan precies het juiste beeld dat leidt tot leads en sales? Krijgt u het soort conversies dat u wilt?

Gelukkig is het wijzigen van de kopie op uw website een van de gemakkelijkste wijzigingen die u kunt aanbrengen. Onthoud: ‘Copy is King’ in de online wereld. Als het niet goed is geschreven, zal het niet veel vertrouwen wekken van uw potentiële klanten of hen tot actie aanzetten.

Het opschonen van uw website kan zo simpel zijn als het veranderen van een paar koppen of misschien het bijwerken van uw huidige specials. Zo actualiseert onze klant A Bear and Bison Inn regelmatig de specials en arrangementen die ze aanbieden (en zien ze er niet verleidelijk uit?).

3. Geef het een bijgewerkte look

Ik wed dat je je huis rondkijkt met het oog van een amateur-decorateur. Je gebruikt waarschijnlijk geen shag-vloerbedekking meer of het stoffige pastelbehang dat zo populair was in de jaren ’80.

Sterker nog, ik wed dat je constant het uiterlijk van je huis aan het aanpassen bent – een nieuw vloerkleed hier, bijgewerkte gordijnen daar – zodat het fris en modern blijft.

U moet diezelfde kritische blik naar uw website brengen. Lijkt het op andere websites die je leuk vindt? Ziet het eruit alsof het dit jaar is gebouwd… of 5 jaar geleden of zelfs langer?

Onthoud dat online trends veel sneller gaan dan zowat elke andere trend. Daarom wordt het over het algemeen aanbevolen om uw website om de drie jaar bij te werken om ervoor te zorgen dat deze up-to-date is met de huidige best practices.

Gebruik deze lente-energie dus om uw website er eigentijds uit te laten zien en aantrekkelijk te maken voor de huidige markt.

4. Voeg een blog toe… of werk uw blog bij!

Een blog is de perfecte manier om uw websitekopie fris en nieuw te houden. Bovendien beloont Google websites die voortdurend nieuwe inhoud publiceren.

Bovendien zijn blogposts geweldige manieren om in contact te komen met uw klanten en uw expertise te laten zien. En ze kunnen ook dienst doen als posts op sociale media en content voor uw nieuwsbrieven.

We vinden het bijvoorbeeld geweldig hoe onze klant Malary’s een blogpost over een ‘modeshow’ heeft gemaakt om hun nieuwste lentemode te laten zien. Het is een actueel, deelwaardig stuk inhoud en het is de perfecte manier om hun producten te laten zien.

Dus als je je website echt wilt opfrissen, overweeg dan om een ​​blogsectie toe te voegen. Je kunt het je ‘Blog’,’Artikelen”Verhalen’ noemen, of wat dan ook bij je merk past (merk op dat we de onze opslaan onder ‘Bronnen’).

Het belangrijkste is dat u een speciaal gedeelte op uw website heeft voor het plaatsen van regelmatige, nieuwe inhoud.

En als je al een blog hebt, is dit een goed moment om deze bij te werken! Een keer per week posten is ideaal, maar zelfs een keer per maand begint na verloop van tijd vruchten af ​​te werpen.

5. En een e-nieuwsbrief-aanmelding

Hopelijk heb je al een e-maillijst, want het is een van de belangrijkste marketingbronnen die elk bedrijf kan hebben. Consistente nieuwsbrieven zijn een van de beste manieren om top of mind te blijven bij uw potentiële klanten.

~~~~~~~~

LEES: Hoe u een e-mailmarketingcampagne maakt waar uw publiek dol op zal zijn

Door consistente nieuwsbrieven naar uw volgers te sturen, kunt u een “Know, Like and Trust”-relatie met hen ontwikkelen die uw merkzichtbaarheid en marktbereik drastisch zal vergroten

Leer 4 tips om u te helpen uw e-mail open rates te verhogen.

Lees meer op onze website.

~~~~~~~

Maar heb je een eenvoudig aanmeldformulier voor je e-maillijst op je website? En heeft het een aantrekkelijk aanbod?

De realiteit is dat bezoekers die voor het eerst op uw website komen, niet meteen klant worden. De beste manier om van hen klanten te maken, is door hun e-mail te verzamelen, zodat u een relatie kunt beginnen en vertrouwen kunt opbouwen.

Daarom wil je het websitebezoekers zo gemakkelijk mogelijk maken om op je lijst te komen. Als u geen aanmeldingsformulier voor de e-nieuwsbrief op uw site heeft, neem dan contact op met uw webontwikkelaar om er een toe te voegen.

Weet u niet zeker welke service u moet kiezen? We hebben een lijst met aanbevolen aanbieders van nieuwsbriefservices op onze site om te overwegen.

En als je er een hebt, krijg je dan zoveel aanmeldingen als je wilt? Misschien is het tijd om uw opt-in-aanbieding te wijzigen of na te denken over het wijzigen van de huidige formulering of plaatsing.

6. Zorg ervoor dat uw site deelbaar is

De meeste websites die vandaag worden gebouwd, hebben links naar uw sociale-mediaplatforms. Het is nog steeds een goed idee om ze af en toe te controleren om te zien of ze nog werken.

Maar aangezien we uw website een keer opnieuw geven, moet u nog eens kijken naar de social media-functies op uw site. Natuurlijk heb je mogelijk links naar je sociale platforms.

Maar maak je het andere mensen gemakkelijk om je inhoud te delen?

Overweeg om functies voor het delen van sociale media aan uw site toe te voegen, met name uw blogartikelen, zodat mensen deze eenvoudig met één klik kunnen delen met hun volgers. Dit kan veel meer merkbekendheid en websiteverkeer opleveren.

Klaar voor de start, af!

Als uw website een Spring Review nodig heeft, kunnen we u helpen uw site bij te werken, een frisse look te geven en doorlopende sociale media en communicatie met uw volgers te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze branding, digitale marketing en webdesigndiensten die uw bedrijf onder de aandacht brengen en meer betalende klanten aantrekken.

Voor uw zakelijk succes,â€

Susan

Bron: Susan Friesen