Veel startende webbedrijven hebben heel hard gewerkt om hun bezoekers interactiever te maken. Je zou kunnen denken dat dit echt te basaal is, maar het is echt de waarheid: je hoeft alleen maar op te letten en te leren van mensen die meer ervaring hebben dan jij. Dit kan op veel verschillende manieren worden bereikt (zoals het lezen van artikelen zoals deze). Dit heeft alles te maken met de bruikbaarheid van de website en de methoden die u gebruikt om een ​​positieve respons op te bouwen.

Hier zijn enkele dingen die u kunt doen om een ​​groot verschil te maken in de interactiviteit van uw website.

1 – Je moet je publiek begrijpen, zodat u met hen kunt communiceren op een manier die zij begrijpen en die hen verbindt. Dit is niet super moeilijk of onmogelijk, dus misschien hadden al die andere online marketeers gewoon niet de juiste motivatie om hun problemen daadwerkelijk op te lossen.

2 – Mensen zijn het meest geïnteresseerd in uw inhoud dan iets anders op uw site. Als je wilt dat mensen commentaar geven op wat je hebt geschreven, is er iets dat ze elke keer weer op gang zal brengen.

3 – Je kunt mensen motiveren om commentaar te geven, door simpelweg iets te bespreken dat emotioneel en controversieel is. Steek je eigen nek niet uit! Gebruik iets controversieel dat iemand al heeft besproken. Een geweldige manier om dit te doen, is door experts te vinden die zich aan weerszijden van het spectrum bevinden. Dit is altijd controversieel. Door gewoon de tegengestelde meningen op uw website te plaatsen, zullen mensen automatisch reageren op wat ze denken.

4 – Neem het initiatief om met hen te communiceren, omdat dit een van de beste manieren is om uw bezoekers te laten communiceren en nog meer te delen. Communiceer gewoon met hen – ze zullen gewoon reageren omdat u contact hebt opgenomen. In plaats van interactie met andere mensen op de website, communiceer je eigenlijk met de webmaster, wat het anders maakt. De belangrijkste manier waarop dit gebeurt, is via het opmerkingengedeelte op uw blog.

Dit kan ook via een online formulier. Het enige dat u wilt doen, is ervoor zorgen dat mensen zich specialer voelen dan de dag ervoor. Het gaat erom een ​​relatie met hen op te bouwen. Wees dus nooit onwillig om spraakzamer te zijn met uw publiek.

5 – Elke niche heeft een expert. Het is in uw eigen belang om aandacht te besteden aan wat deze experts doen. Bekijk hoe u experts kunt vinden die bereid zijn u hen te laten interviewen. Dit is niet zo moeilijk om te doen, zoals velen waarschijnlijk denken, omdat experts ook graag bekendheid en promoties hebben. Maar als u dit kunt doen, zal dit een solide aantrekkingskracht zijn voor uw sitebezoekers. Zodra het interview is gedaan, biedt u het gewoon gratis aan op uw website en ziet u de mensen komen. Vertel iedereen die je kunt over dit interview. Je zou er ook wat artikelen over kunnen schrijven, en natuurlijk mensen vertellen over de gratis podcast die alleen beschikbaar is op jouw site.

Kortom, u kunt zien dat er veel manieren zijn om mensen op uw site te laten communiceren. Sommige strategieën kunnen wel of niet werken. Als u even de tijd neemt om provocerende informatie te plaatsen, krijgt u waarschijnlijk een positieve reactie. Als u de juiste soort informatie kiest, kunt u ervoor zorgen dat mensen op uw site reageren. Het draait allemaal om het overwinnen van deze puzzel en het leren van meer ethische website-interactiestrategieën om bezoekers aan te trekken en online meer geld te verdienen.

Bron: Gerard Mohamed