Toen ik voor het eerst begon met internetmarketing, maakte ik de fout om niet te begrijpen hoe ik het websiteverkeer kon vergroten. Ik geloofde dat het aantal pagina’s dat ik kon bouwen en promoten voldoende zou zijn om de positie van een website in de zoekmachines te verbeteren.

Dit bleek een grote fout te zijn. Veel van mijn concurrenten bouwden en optimaliseerden hun websites sneller dan ik en behaalden met veel minder inspanning topposities. Sommigen van hen ontvingen zelfs honderden bezoekers per dag!

Wat ik me niet realiseerde was dat websitebezoekers wel op bepaalde soorten content reageren en op andere niet. Als ik veel blogposts zou maken, zou ik meer bezoekers trekken.

Dit soort inhoud werd echter niet zo goed geconverteerd als andere vormen van inhoud, zoals video’s of afbeeldingen. Dus wat ik deed, was een reeks infographics maken met de zoekwoorden die ik gebruikte om websites te optimaliseren.

Elk van de infographics had een specifieke taak waarvan ik dacht dat die zou helpen om het websiteverkeer te vergroten. De eerste heette ‘High Quality Content’.

Dit waren ongeveer tien blogberichten die ik had geschreven op basis van mijn onderzoek. De volgende heette ‘Domeinnamen: hoe u de juiste kiest’ en besprak het belang van het kiezen van een domeinnaam die door Google werd herkend.

Ik zei ook dat ik niet bekend wilde staan ​​als een gewoon oud zwart gat voor mensen om te komen en gaan. Dat is ook niet waar, maar sindsdien zijn mijn rankings eigenlijk behoorlijk verbeterd.

De laatste van de 10x inhoudstools die ik heb bekeken, heette de ‘Offer URL Expander Tool’. Ik heb een artikel gemaakt en dit formaat in de body gebruikt. Ik heb toen een korte beschrijving boven het artikel geplaatst waarin werd uitgelegd wie ik was en waar ik zaken deed.

Dit hielp om mijn websitepositie te verhogen door backlinks toe te voegen aan het bronnenvak onder het artikel.

Alle bovengenoemde methoden voor contentmarketing en promotie zijn slechts een deel van de vele strategieën die ik gebruik om de positie van mijn sites te verbeteren.

Een daarvan heet cold outreach. Dit betekent dat ik niets promoot bij mijn bestaande klantenbestand, maar ik geef wel informatie weg.

Sommige dingen die ik informatie weggeef, zijn hoe ik mijn product kan gebruiken of hoe ik meer informatie van mijn website kan halen.

Wat is cold-outreach?

Cold outreach is eigenlijk het tegenovergestelde van een poging om zoekwoorden te vullen. U ziet, de meeste mensen zoeken naar de trefwoorden waarnaar ze op zoek zijn, maar zoeken niet specifiek naar trefwoordzinnen in uw pagina-inhoud.

Om veel websiteverkeer te bereiken, moet u een rangschikking hebben voor alle termen waarnaar mensen op zoek zijn. Om dit te bereiken, moet u naar de inhoud van uw concurrent kijken om te zien op welke zoekwoorden ze ranken in Google, kijken naar het aantal pagina’s waarnaar wordt gezocht en vervolgens dezelfde zoekwoorden in uw eigen inhoud gebruiken, maar in een andere volgorde.

Hoe u websiteverkeer kunt vergroten met Facebook en Twitter door gebruik te maken van trefwoordloze linkbait.

Een keywordless linkbait is een link die geen keywords bevat. Dit zijn meestal links die u in uw statusupdates en foto’s op uw Facebook- en Twitter-pagina’s plaatst.

Door een linkbait zonder trefwoorden te gebruiken, kunt u mensen misleiden om door te klikken naar uw site door ze te laten denken dat ze op een website zijn met veel geweldige inhoud, terwijl ze zich in werkelijkheid op een linkbait-site bevinden.

Hoe u websiteverkeer kunt vergroten met Facebook en Twitter door contentlagen te creëren.

De meest effectieve manier om mensen naar uw website te laten komen, is door ze naar uw bestemmingspagina’s te laten komen. Je hebt je koptekst, zijkopteksten, hoofdinhoud en voettekst.

Met de hoofdinhoud en voettekst kunt u vervolgens inhoudlagen maken. Dit betekent dat u één pagina op elk van uw bestemmingspagina’s plaatst. In het voorbeeld van mijn landingspagina heb ik twee pagina’s; mijn blogpost en mijn zij-inhoudslaag op elk van mijn bestemmingspagina’s.

Bron: Evan Fisher