In de sector van zoekmachineoptimalisatie (SEO) zullen de meeste mensen het erover eens zijn dat de top 10 in Google voor bijna elke term die je maar kunt bedenken, wordt gedomineerd door de inspanningen van relatief kleine aantallen sites. Het Page Rank-algoritme van Google is zo krachtig dat voor de term ‘nieuwe auto’s’ in de VS bijvoorbeeld slechts 11 websites ooit op de eerste pagina zijn gevonden, terwijl er ongeveer 2 biljoen pagina’s op die pagina staan.

Dit maakt het voor de gemiddelde website-eigenaar of blog-eigenaar onmogelijk om rechtstreeks te concurreren met deze grote sites. Er zijn echter manieren om de reputatie van uw website bij de krachtigste zoekmachine van allemaal te verbeteren (hoewel dit enige tijd kan duren, soms vele maanden), en dat vereist het gebruik van SEO-inhoud.

SEO-inhoud zijn artikelen die mensen en bedrijven rechtstreeks op hun websites of pagina’s plaatsen. Het doel van deze artikelen is om mensen die op zoek zijn naar producten, diensten of informatie een gids te geven om te vinden. In het geval van de term nieuwe auto’s, zijn de SEO-inhoud de artikelen die een reeks meningen bevatten van zowel critici als gelovigen in de producten en diensten waar men naar zou willen kijken bij het zoeken naar een gebruikte auto.

Het eerste dat een schrijver van SEO-inhoud moet doen om een ​​potentiële klant te helpen de goederen te krijgen, is een site maken die gemakkelijk te vinden is. Het tweede ding is om ervoor te zorgen dat degenen die zoeken naar wat u aanbiedt, uw site gemakkelijk kunnen vinden. De beste manier om dit te doen, is ervoor te zorgen dat uw site als eerste wordt weergegeven wanneer iemand zoekt naar een item dat u mogelijk aanbiedt. De schrijver van SEO-inhoud moet dus begrijpen dat het zijn rol is om mensen uw website te laten bezoeken en het eerste contact te leggen. De schrijver van SEO-inhoud moet deze mensen ook lang genoeg op uw site, geïnteresseerd en in de site houden om een ​​aankoop te doen.

Het belangrijkste om te overwegen bij het zoeken naar een schrijver van SEO-inhoud is, hoe lang zullen ze schrijven? Voor de meeste schrijfopdrachten geldt een vergoeding, en deze bevindt zich over het algemeen in dezelfde regio als uw standaard artikelschrijver, maar sommige inhoudsartikelen zijn gratis. Als het voor 1 artikel is, zijn er geen kosten, maar als het voor veel artikelen is, kan de schrijver u kosten in rekening brengen. De vergoeding moet zo hoog zijn dat de schrijver geen klanten afwijst. De vergoeding moet ook aanzienlijk genoeg zijn voor de schrijver om tijdig artikelen voor u te schrijven.

SEO Content-schrijvers zijn over de hele wereld te vinden en ze zijn te vinden voor allerlei soorten schrijfopdrachten. In het VK zijn ze te vinden voor de gratis inhoud die is opgenomen in de bronbestanden, of ze zijn te vinden voor freelance schrijven. Ze kunnen ook artikelen van alle niveaus schrijven, omdat de schrijver van de inhoud zijn inhoud er niet professioneel geschreven hoeft uit te laten zien. Ze kunnen ook mysterieuze artikelen, historische artikelen, wetenschappelijke artikelen schrijven en ze kunnen ook artikelen schrijven die een beetje donker van toon zijn voor horrorartikelen. Alle inhoud is geschreven met behulp van de trefwoorden in de tekst. Het enige om te onthouden met een inhoudschrijver, is dat ze de trefwoorden niet vet hoeven te zetten.

Om u te helpen bij het kiezen van de beste inhoudschrijver voor uw site, kunt u SEO-inhoudschrijvers gebruiken die een goede reputatie hebben bij consumenten die op zoek zijn naar uw product, dienst of informatie. Om de beste te vinden, zoekt u naar mensen die in gemakkelijk leesbare taal schrijven en die uw merk begrijpen. Wanneer u voor uw website schrijft, moet u onthouden dat u geen zoekwoorden in uw site plaatst. Dit kan de positie van uw site verhogen, maar uw verkoop verlagen.

Bron: Paul Rice