Als copywriting nieuw voor u is, gewoon een verkoopbrief voor uw site probeert te krijgen, of als u freelance werk probeert te krijgen, dan is dit artikel iets voor u. Hieronder laat ik je 5 verschillende technieken zien die je kunt gebruiken om je exemplaar aan te scherpen tot een verrukkelijke portemonnee die je klant beleving biedt. Lees verder om erachter te komen hoe.

Hier zijn 5 tips die u kunt gebruiken om uw copywriting meer verkopen te laten opleveren:

1. Schrijf alsof je een gesprek voert met een vriend. Als je schrijft met het niveau van hype dat in een infomercial zit, schrik je mensen alleen maar weg van ongeloof. Wat ooit werkte voor advertenties in de National Enquirer, werkt niet meer voor de meesten van ons. Mensen willen gewoon een oplossing voor hun probleem zonder al die overhype.

2. Schrijf in zeer korte zinnen en ontwerp uw verkoopbrief om een ​​lust voor het oog te zijn. Wanneer u klaar bent met het schrijven van uw verkoopbrief, zorg er dan voor dat er geen “visuele verkeersdrempels” zijn die de lezer tegenhouden. Verkoopbrieven worden niet gelezen als boeken. Mensen huppelen rond als ze ze lezen, dus elke sectie moet op zichzelf staan.

3. Creëer altijd een call-to-action vanuit de lezer. Het maakt niet uit wat u probeert te doen, u moet ervoor zorgen dat niets uw bureau verlaat zonder de lezer iets te laten doen. Of het nu gaat om het invullen van hun e-mail, het kopen van een product, het bellen van een 800-nummer of vele andere opties, het sleutelwoord is ACTIE. Haal dat vooruitzicht van de bank.

4. Creëer een kop die de klant om de nek grijpt en binnenhaalt. Het hoeft niet het hele productaanbod te verkopen. De kop is alleen om de aandacht te trekken en ervoor te zorgen dat de persoon blijft lezen. Er zijn een heleboel klassieke voorbeelden voor koppen die werken.

5. Maak uw verkoopbrief LEUK om te lezen. Onthoud dat dit geen roman is. U verkoopt iets en de klant heeft aangeboden uw advertentie te lezen. Je hoeft niet per se moppen te vertellen, maar je moet wel een of ander meeslepend verhaal over je product hebben, waarbij de klant wil weten hoe het afloopt en blijft lezen.

Bron: Joshua Black