In dit tijdperk van internet en technologie slaat niemand meer de krantenpagina’s om of controleert hij de gele pagina’s om de contactgegevens van advocatenkantoren te vinden. Nu is alles gedigitaliseerd, zelfs de advertenties van bedrijven. Maar om zichtbaar te zijn op de zoekpagina wanneer een persoon zoekt op ‘advocatenkantoren’. Deze bureaus helpen de zoekresultaten te verhogen en de bedrijven beter zichtbaar te maken in online zoekopdrachten.

Maar je moet niet haasten bij het kiezen van een SEO bureau voor digitale promotie. Bepaalde dingen moeten worden gecontroleerd en geregeld voordat u een SEO-bureau inschakelt. Lees verder om deze factoren te kennen:

Begin met het bepalen van uw SEO-doelen.

Voor advocaten kan deze digitale promotie en het gebruik van SEO-bureau heel vreemd zijn. Zo volgen ze uiteindelijk het advies van anderen op en huren ze eenvoudigweg een SEO-bedrijf of -consultant in zonder voorafgaande voorbereidingen. Maar het is altijd slecht om met een halve kennis ergens in te springen. Doe daarom de volgende voorbereidingen:

· Bepaal de trefwoorden- trefwoorden zijn het woord dat ervoor zorgt dat uw bedrijf beter scoort in zoekopdrachten. Het is geen verstandige beslissing om met algemene woorden als “advocatenkantoor” of “advocaten” te gaan. U moet een woord vinden dat specifieker is voor uw diensten. Concentreer u op de woorden die uw specialisatie of de meeste klanten beschrijven.

· Online PR-beheer- Voor een betere online reputatie is het inhuren van online reputatiemanagementdiensten een goed begin. Dergelijke teams zullen al het online verkeer met betrekking tot uw bedrijf afhandelen en voorkomen dat er negatieve inhoud naar voren komt wanneer het advocatenkantoor wordt doorzocht.

· Content optimalisatie- beslis of u alleen wilt dat de eerste pagina van de website SEO-vaardig is of dat de volledige inhoud op de bedrijfspagina aanwezig is.

Een advocatenkantoor moet over al deze zaken beslissen voordat ze een SEO-bedrijf benaderen, omdat verschillende diensten verschillende kosten hebben. Ook als de bedrijven weten wat ze van de SEO-adviseur willen en duidelijke opdrachten kunnen geven, zullen de resultaten bevredigender zijn.

Zoek een SEO-bureau dat aan uw eisen voldoet

In plaats van een SEO-bedrijf in te huren op basis van enkele goede recensies, kunt u er een inhuren die meer lokaal is en uw niche kent. Het is het beste om SEO-consultants te zoeken die een geschiedenis hebben in het werken met advocatenkantoren en die de rechtspraktijken kennen. Wanneer de SEO-professionals bekend zijn met verschillende juridische termen en jargon, kunnen ze de website goed optimaliseren.

Een betrouwbaar partnerschap hebben

De meeste gerenommeerde SEO-firma’s ondertekenen een MoU met hun klanten die hun samenwerking legitiemer en serieuzer maken. Ze hebben een duidelijk gesprek met hun klanten en zorgen ervoor dat ze alle nodige details duidelijk kunnen communiceren. Ze geven de voortgang ook tijdig door aan hun klanten en houden hen regelmatig op de hoogte. Voordat de deal wordt afgerond, moeten de SEO-bedrijven ook de betalingsstructuur duidelijk maken.

Beoordelingen controleren

Alleen vertrouwen op online beoordelingen is niet de beste beslissing, maar het is handig in combinatie met de hierboven genoemde tips. Vermijd de SEO-bedrijven die geen enkele referentie geven over hun eerdere werk en klanten. Vertrouw op actuele referenties en zichtbare ranking dan alleen mond-tot-mondreclame.

Bron: Shalini M