De snelheid van de website kan de expressie van de gebruiker beïnvloeden. Een trage websitesnelheid kan de ervaring van de gebruiker naar uw site verminderen. Het vermindert ook de paginaweergave van de site en heeft invloed op de SEO van uw site. Aan de andere kant geweldige websitesnelheid, verhoog de prestaties van de site, verbeter uw paginaweergaven en hulp bij uw WordPress SEO.

Als u op zoek bent naar manieren om de websitesnelheid te verhogen. Jij hebt geluk. We zijn hier om u te helpen u enkele tips en manieren te laten zien om de snelheid van uw WordPress-website te verhogen.

Waarom snelheid belangrijk is voor uw WordPress-site?

Studies tonen aan dat van 2000 tot 2016 de gemiddelde menselijke aandachtsspanne is gedaald van 12 seconden naar 7 seconden.

Wat betekent dit voor u als website-eigenaar?

U heeft heel weinig tijd om gebruikers uw inhoud te laten zien en hen te overtuigen om op uw website te blijven.

Een trage website betekent dat gebruikers uw website mogelijk verlaten voordat deze zelfs maar is geladen.

Volgens een StrangeLoop-casestudy waarbij Amazon, Google en andere grotere sites betrokken waren, kan een vertraging van 1 seconde in de laadtijd van de pagina leiden tot 7% ​​verlies in conversies, 11% minder paginaweergaven en 16% afname van klanttevredenheid.

Het belang van goede WordPress-hosting

Uw WordPress-hostingservice speelt een belangrijke rol bij de prestaties van uw website. Een goede shared hosting provider zoals BlueHost of Siteground neemt de extra maatregelen om uw website te optimaliseren voor prestaties.

Bij shared hosting deel je de serverbronnen echter met veel andere klanten. Dit betekent dat als uw naburige site veel verkeer krijgt, dit van invloed kan zijn op de volledige serverprestaties, wat op zijn beurt uw website zal vertragen.

Aan de andere kant geeft het gebruik van een beheerde WordPress-hostingservice u de meest geoptimaliseerde serverconfiguraties om WordPress uit te voeren. Beheerde WordPress-hostingbedrijven bieden ook automatische back-ups, automatische WordPress-updates en geavanceerdere beveiligingsconfiguraties om uw website te beschermen.

We raden WPEngine aan als onze geprefereerde beheerde WordPress-hostingprovider. Ze zijn ook de meest populaire in de branche. (Zie onze speciale WPEngine-coupon).

Verwijder ongebruikte plug-ins + vind trage plug-ins met P3

Hoe meer plug-ins op uw site zijn geïnstalleerd, hoe langzamer uw WordPress-snelheidsprestaties zullen zijn. Te veel plug-ins (of 1 grote plug-in) kunnen de belangrijkste boosdoener zijn van je langzame laadtijden. Door Plugin Performance Profiler te installeren en een scan uit te voeren, weet u welke plug-ins uw site vertragen. Doorloop elke plug-in en overweeg deze te verwijderen, te vervangen door code (bijv. met behulp van een widget in plaats van een Facebook-plug-in), of zoek een alternatieve lichtgewicht plug-in.

Verminder het aantal plug-ins op uw website

Als u ongewenste plug-ins op uw WordPress-website houdt, zal dit de hoeveelheid rommel op uw webbestanden vergroten. Het zal ook resulteren in een overweldigende belasting van de bronnen van uw server terwijl uw back-upbestanden worden gegenereerd.

Om dit op te lossen, voert u regelmatig database-onderhoud uit door plug-ins te verwijderen die u niet gebruikt. Houd er rekening mee dat ongebruikte plug-ins tijdelijke schijfruimte en gegevens blijven verzamelen. Als je niet kunt zien welke plug-in veel ruimte in beslag neemt, probeer dan elke plug-in uit te schakelen en meet vervolgens de prestaties van je server. U zult dan ontdekken welke de prestaties van de site nadelig beïnvloedt.

U kunt ook services van derden gebruiken die taken automatiseren of plannen, zoals het delen van uw berichten op sociale media. Zappler is bijvoorbeeld een service die helpt bij het automatiseren van taken, waardoor het gewicht op uw serverbronnen en website afneemt.

Schakel hotlinking en leechen van uw inhoud uit

Hotlinking is een vorm van bandbreedte “diefstal”. Het komt voor wanneer andere sites vanuit hun artikelen rechtstreeks naar de afbeeldingen op uw site linken, waardoor uw serverbelasting steeds hoger wordt.

Dit kan oplopen naarmate meer en meer mensen uw berichten “schrapen” of uw site (en vooral afbeeldingen) populairder wordt, zoals het geval moet zijn als u regelmatig aangepaste afbeeldingen voor uw site maakt.

U zult merken dat ik mijn feed (van FeedBurner) heb toegevoegd, u moet deze vervangen door de naam van uw feed, anders worden uw afbeeldingen daar niet correct weergegeven.

Voor meer informatie

ga naar onze site https://www.allwpsolutions.net

Bron: Hamza Yasin