Lucratief voor de een kan voor de ander iets anders betekenen.

Er zijn miljoenen en miljoenen verschillende onderwerpen en niches en producten die er zijn.

Mijn niche, het internetmarketingpubliek en de niche voor copywriting en marketing, het is zo’n kleine niche.

Copywriting niche, als je tien mensen op straat vraagt: “Wat is copywriting?” Ik garandeer je waarschijnlijk op tien, misschien weet iemand wat copywriting is.

Mijn niche is een heel kleine niche, maar er zijn enorme niches. Een niche die ik leuk vind binnen mijn kleine niche hier, is dat ik van zakelijke kansen houd. Het is dat gezegde: “Vang een man een vis, voed hem voor een dag. Leer een man vissen, je voedt hem voor het leven.”

Als je een zakelijke kans verkoopt om geld te verdienen, of je verkoopt ze een systeem dat hij kan implementeren en gebruiken om voor de rest van zijn leven voor zijn gezin te zorgen, dan heeft dat veel waarde. Daar zijn veel mensen naar op zoek. Dus ik hou van zakelijke kansen. Een van mijn belangrijkste producten is een HMA Marketing Consulting Systeem. Dat is echt een zakelijke kans. Het leert je hoe je een marketingconsulent moet zijn, en als je het oppakt en bestudeert en implementeert, zou je een goed inkomen kunnen verdienen met marketingadvies. Het is dus een kortere weg naar het proces.

Dergelijke producten hebben veel waarde en het is geweldig om audio-interviews, interviews met experts en interviews met getuigenissen te gebruiken om dat soort dingen te promoten.

Dus ik zou gaan voor zakelijke kansen en je zou een aantal andere niches kunnen vinden die nog populairder zijn en die een grotere vraag hebben en zeggen: “Doe je onderzoek.”

Veel van mijn opnames zijn niet per se zakelijke kansen, maar het zijn informatieve trainingen. Copywriting kan echt een zakelijke kans zijn, maar er zijn vaardigheden zoals onderhandelen en copywriting en verkoopscripts en hoe u meer verwijzingen kunt krijgen. Dat zijn allemaal interviews van het type vaardigheid, en die zullen zich feitelijk vertalen in meer geld in uw zak.

Dus mijn niche, zakelijke vaardigheden en zakelijke kansen zijn redelijk goed voor mij geweest. Dus ik zou bij zoiets blijven, en ik zou ook nadenken over het soort marges wanneer je je informatieproduct maakt. Waarvoor zouden ze kunnen verkopen?

Zakelijke kansen hebben de neiging om voor hogere marges te verkopen. Daar gaan mensen meer voor betalen. Mensen zullen een miljoen dollar betalen. Ik weet niet hoeveel een McDonald’s-franchise is. Misschien zijn ze nu twee of drie miljoen, of betalen ze een miljoen dollar voor een Subway. Elke dag worden er franchises verkocht, en deze dingen gaan voor vijftig, zestig, zeventig, tachtig, een miljoen dollar omdat het zakelijke kansen zijn.

Wanneer mensen ze kopen, geloven ze dat die franchise hen de rest van hun leven zal ondersteunen. Dus ik zou zoiets overwegen met een hoge marge. Ik geloof absoluut dat audio zulke hoge ticketitems kan verkopen.

Bron: Michael Senoff