Afgelopen donderdag had ik het voorrecht om Altitude’s Million Dollar Marketing Makeover seminar bij te wonen met Eben Pagan. Als je niet weet wie Eben Pagan is, nou… laten we zeggen dat Mike Dillard en honderden andere topmarketeers zijn marketingstudenten zijn. Als dat uw aandacht niet trekt, gebruikt hij het pseudoniem “David DeAngelo” in de niche van datingadvies en genereert hij meer dan $ 20 miljoen per jaar aan verkopen van DoubleYourDating.com.

Als onderdeel van deze exclusieve gelegenheid plaatste Eben de aanwezigen live op het podium in de “hot seat”. Hij zou letterlijk iemand op het podium brengen, hun website op het grote scherm laten zien en uw marketingstrategie, uw copywriting, uw siteontwerp herontwerpen en u helpen uw marketing in minder dan 15 minuten van NUL naar $ MILJOENEN te brengen.

Nou, ik was een van die gelukkige ondernemers die op de “hot seat” werd gezet en het was badass! Eben rekent normaal gesproken $ 10.000 voor hetzelfde type marketing-make-over in privé, dus het was de geldbesparing zeker waard om in het openbaar uit elkaar te worden gerukt.

Aanvankelijk ging het goed. Hij analyseerde mijn verkooppagina en complimenteerde hem met het formaat en stelde me vervolgens vragen over mijn markt, de technieken die ik in mijn markt gebruik, en na ongeveer 5 minuten begon hij mijn verkooppagina uit elkaar te scheuren.

Nadat hij mijn kop had doorgenomen, ging hij in op wat ik in het lichaam zou moeten stoppen en begon me PRECIES te vertellen wat hij in mijn verkoopbrief zou willen zien … en ongeveer 30 seconden nadat hij sprak, begon ik kippenvel krijgen… Ik had een gedachte die door mijn hoofd ging, “Heilige Koe! Eben Pagan schrijft mijn verkoopbrief…”

Dus zorgde ik ervoor dat ik mijn mond niet open deed en liet ik Eben ononderbroken praten zolang hij wilde gaan.

Hij stopte toen na een paar minuten en vroeg me of ik nog iets wilde toevoegen. Ik antwoordde: “Nee. Je hebt zo ongeveer net mijn verkoopbrief geschreven”. Zijn antwoord: “Dan denk ik dat we hier dan klaar zijn”. We schudden elkaar de hand en ik verliet het podium om te applaudisseren en tientallen mensen wilden mijn visitekaartje halen. (Ik denk dat ik op de een of andere manier indruk op ze heb gemaakt met mijn stilte).

Hoewel het voor mij onmogelijk zou zijn om de hele methode die Eben gebruikte om mijn verkoopbrief te schrijven in een kort artikel uit te leggen, gaf hij me wel het belangrijkste geheim dat hij gebruikt in zijn copywriting en dat wilde ik aan u doorgeven.

Tijdens de eerste uitwisseling vroeg hij: “Wat is uw beste verkeersbron?” Ik antwoordde: “Google AdWords is zonder twijfel de meest consistente en betrouwbare.” “Wat is uw beste Google AdWords-techniek, die het beste voor u heeft gewerkt en die elke nieuweling op het gebied van netwerkmarketing zou kunnen gebruiken en onmiddellijke resultaten zou kunnen krijgen?”

vroeg Eben. Ik beantwoordde zijn vraag en hij zei: “Zet dat in je verkoopbrief. Zet de beste techniek die je hebt en geef het gratis weg in de kopie van je verkoopbrief.” Nu moet ik toegeven dat ik terughoudend was om Eben Pagan zelfs maar over mijn techniek te vertellen, laat staan ​​het weg te geven aan iedereen die mijn website bezoekt. Maar dat was precies wat hij van me vroeg.

Ik was een beetje bezorgd over het weggeven van mijn ‘brood en boter’-techniek, maar toen ging het lampje in mijn hoofd af. Hij legde uit dat door je beste techniek voorop te stellen, die elke nieuweling kan gebruiken, je een aantal dingen bereikt die 99,99% van de verkoopbrieven niet doen:

  1. U zorgt ervoor dat de prospect uw verkoopbrief leest, omdat u waardevolle inhoud verankert in uw verkooppresentatie.
  2. Je wint hun vertrouwen en wint aan geloofwaardigheid, omdat de prospect zal denken: “Goh, als dit is wat hij weggeeft, kan ik me alleen maar de waarde voorstellen die ik krijg als ik hem betaalde om me meer te laten zien.”
  3. Psychologisch gezien verander je jezelf onmiddellijk in “hun goeroe”, omdat je ze tussen een zee van ‘slangenolieverkopers’ iets hebt gegeven dat ze onmiddellijk kunnen implementeren, resultaten boekt en je prospect een natuurlijke neiging zal hebben om bij je terug te komen voor meer, voor altijd. (Net zoals ik terugkom naar Mike, terwijl hij bij elke nieuwe promotie meer geld uit mijn portemonnee mag overhevelen.)

Wat die sessie nog verbazingwekkender maakte, was dat ik wist dat Eben me liet zien hoe ik iets moest doen dat hij zelf gebruikt in zijn marketing voor Double Your Dating – een bedrijf van $ 20 miljoen.

Zoals mijn vriend Jim Yaghi terecht opmerkte, geeft Eben op de verkooppagina van David DeAngelo een techniek weg die elke man kan gebruiken om onmiddellijk te weten of een meisje klaar is om te worden gekust of niet. Hij noemt het de “Kus-test”. Eben vertelde me dat ik mijn versie van de “Kiss Test” moest gebruiken, die ongelooflijke waarde biedt, onmiddellijke resultaten biedt en gemakkelijk te doen is.

Dus de volgende keer dat u gaat zitten om een ​​verkoopbrief te schrijven, begin dan met uw beste, gemakkelijk te doen techniek en geef deze gratis weg. Het is Ebens copywritinggeheim van $20 miljoen.

Bron: Ferny Ceballos