SEO is een van de meest effectieve dingen die u online kunt doen, uw website zo optimaliseren dat de zoekmachines u belonen door verkeer uw kant op te sturen. SEO is niet echt zo eenvoudig, maar het komt erop neer dat als uw pagina zowel op de pagina als daarbuiten is geoptimaliseerd, u over het algemeen een hogere natuurlijke ranking in zoekmachines krijgt, wat tot verkeer voor u leidt.

Als u onlangs online bent geweest, heeft u waarschijnlijk de term ‘SEO’ of ‘Zoekmachineoptimalisatie’ gelezen. Maar wat betekent het precies? ‘SEO’ is een term die wordt gebruikt om het proces te beschrijven waarmee verkeer naar een bepaalde site wordt in toenemende mate door zoekmachines gegenereerd door middel van zoekresultaten. De kwaliteit van bezoekersverkeer naar een site kan worden gemeten door te analyseren hoe vaak een bezoeker die een specifiek trefwoord in een zoekopdracht gebruikt, daadwerkelijk een zogenaamde ” conversieactie.” Dat wil zeggen, hoe vaak die bezoekers een aankoop doen, materiaal downloaden, informatie opvragen of op een andere manier interactie hebben met de site waaruit blijkt dat ze interesse hebben in het product of de dienst die de site aanbiedt.

Simpel gezegd, SEO is marketing door te begrijpen hoe zoekalgoritmen werken, gecombineerd met kennis van waar menselijke gebruikers naar kunnen zoeken. Het uiteindelijke doel is om een ​​site te maken die woorden bevat waarnaar mensen waarschijnlijk zullen zoeken wanneer ze informatie zoeken zoals die op uw site.

SEO is een extreem krachtige online tool – gebruik SEO verstandig!

Bron: Sean Mize