Als het gaat om zoekmachineoptimalisatie, moet je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en algoritmen om succes te behalen, dus waar begin je. 2018 is weer een jaar waarin internetmarketeers zich richten op SEO. Hier zijn een paar SEO-technieken die u kunt gebruiken om uw bedrijf dit jaar vooruit te helpen.

Met betaalbare webontwikkeling kunt u ervoor zorgen dat uw website voldoet aan alle vereisten van de beste zoekmachines, zoals snel ladende pagina’s en eenvoudige navigatie. Dit zijn belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden als het gaat om uw webontwikkeling en zorg ervoor dat u met uw ontwikkelaar praat om ervoor te zorgen dat ze uw doelen begrijpen en wat u wilt bereiken, zodat u een website maakt die relevant is voor uw branche en die potentiële klanten zal aanspreken op een dagelijkse basis.

Vanaf hier moet u zich concentreren op gesproken zoekopdrachten. Meer en meer mensen vertrouwen op hun smartphones en tablets dan ooit tevoren om te zoeken naar producten en diensten die ze nodig hebben. Omdat de technologie voortdurend evolueert, hebben we “Siri” en andere spraakgestuurde zoekopties op de smartphones waarmee klanten online zoekopdrachten kunnen uitvoeren zonder het toetsenbord aan te raken. Het probleem is dat we niet spreken terwijl we schrijven, dus de zoekwoorden die u momenteel gebruikt, bereiken uw voice search-clients mogelijk niet.

Richt u komend jaar op gesproken zoekopdrachten en pas enkele zoekwoorden aan om ervoor te zorgen dat u deze doelgroep bereikt. Uit de statistieken blijkt dat vijfentwintig procent van alle Google-gebruikers in de VS de komende twaalf maanden zal vertrouwen op gesproken zoekopdrachten. Dit is inclusief een percentage van je eigen doelgroep.

Een ander ding dat u het komende jaar zult ontdekken, is dat Google de beste zoekmachine ter wereld zal blijven. Terwijl ze de nummer één positie behouden, wil je er zeker van zijn dat je alle vakjes aanvinkt in termen van wat ze verwachten van bedrijven die online actief zijn. Dit omvat het verstrekken van informatieve inhoud, snelle laadsnelheden van pagina’s, gemakkelijke online navigatie en het gebruik van white hat-technieken die het risico verkleinen dat u op de lange termijn wordt bestraft.

Social media is een absolute must voor elk bedrijf dat in 2018 wil slagen. Naast het hebben van uitstekende en betaalbare webontwikkeling en het up-to-date houden en gebruiksvriendelijk houden van uw website, wilt u er ook zeker van zijn dat u over sociale media-accounts beschikt om u te helpen. bereik je publiek met vertrouwen. De meerderheid van de mensen heeft tegenwoordig minstens één sociale-media-account en de trend voor sociale media zal de komende jaren blijven groeien en bloeien, iets waar elk bedrijf deel van wil uitmaken.

Het is essentieel dat u met het komende jaar ervoor zorgt dat alle inhoud die u online publiceert, relevante en hoogwaardige inhoud is. De kwaliteit van uw inhoud, de relevantie en de informatie die u verstrekt, zijn allemaal relevant voor uw voortdurende online succes. Webontwikkeling en sociale media zijn slechts kleine onderdelen van wat er echt bij komt kijken en u wilt ervoor zorgen dat u waarde toevoegt aan de ervaring van uw klanten als het gaat om het bezoeken van hun website, uw blog of zelfs uw sociale-mediapagina’s.

Mobiele marketing zal het komende jaar blijven groeien, dus het is zeker de moeite waard om ervoor te zorgen dat u een deel van uw online marketing op deze nichemarkt richt. Maak uw website mobielvriendelijk en zorg ervoor dat u in de toekomst tegemoet komt aan uw mobiele klanten.

Vergeet ten slotte niet om je te concentreren op je lokale publiek en lokale SEO op te nemen in je campagne.

Bron: Michael Dawson