SEO of Search Engine Optimization is de wetenschap van het rangschikken van websites in zoekmachinesites. Alle onroerendgoedwebsites moeten ernaar streven om zoekmachinesites te plezieren zodat ze op de eerste pagina van de zoekopdracht kunnen worden gerangschikt. Zoekwebsites beslissen welke websites ze tonen wanneer er een vraag op hun platform is en om hen te helpen bij het vinden van uw onroerendgoedwebsite, moet u weten hoe u SEO moet uitvoeren.

Er zijn veel zoekportaalwebsites, maar er zijn er maar een paar die ertoe doen en er is er maar één die iedereen probeert te behagen en dat is Google. Waarom? Het is niet omdat Google beroemd is, hoewel dat één ding is, maar een ander is dat deze sites hun eigen algoritme hebben en je ze gewoon niet allemaal kunt volgen.

Google is erg kieskeurig voor zoekwoorden. Zodra de zoeker hun trefwoorden invoert, zal Google naar verschillende websites crawlen en als u uw trefwoorden correct op uw onroerendgoedwebsite insluit, zal Google u bovenaan de lijst plaatsen.

Zoekwoorden zijn een van de belangrijkste onderdelen van SEO, sluit deze correct in op uw onroerendgoedwebsite en u kunt aan de slag.

  1. Paginatitel en metabeschrijving: Dit zijn de meest cruciale onderdelen van het plaatsen van SEO-zoekwoorden. Het is niet moeilijk om te doen, maar u moet weten hoe waardevol het is op uw onroerendgoedwebsite. Deze woorden zullen de eerste indruk bij de lezers geven, want dit is het deel van uw website dat de zoekmachine in de zoekresultaten zal weergeven. Zorg ervoor dat u contact opneemt met uw websitebeheerteam, zodat u toegang heeft tot deze onderdelen en dat de juiste SEO kan worden uitgevoerd.
  2. Kopteksten: Dit toont de zoekmachine over het onderwerp van uw website. Zorg ervoor dat de koptekst is gevuld met belangrijke SEO-zoekwoorden.
  3. Subkoppen: Dit is weer een signaal van uw website naar een zoekmachine die aangeeft dat u gevonden wilt worden.
  4. Lichaamsparagraaf: U moet uw zoekwoorden in uw inhoud opnemen, maar u moet oppassen dat u het lichaam niet te vol propt, omdat de zoekmachine u zal straffen als u wordt betrapt. U moet ervoor zorgen dat het gewicht van uw SEO-zoekwoorden maximaal 2-4% is. Laat uw zin er ook niet onder lijden, alleen maar omdat u uw zoekwoorden wilt invoegen. Je moet natuurlijk en met verstand schrijven. In het begin zul je het moeilijk vinden, maar blijf oefenen en je zult leren hoe je het moet doen.
  5. Afbeelding ALT-tags: Afbeeldingen zijn een grote hulp voor SEO, het kan uw onroerendgoedwebsite helpen hoger te scoren, als u uw zoekwoorden maar in de ALT-tags plaatst. Met behulp van ALT-tags kan Google uw afbeelding lezen. Het is een label dat u aan de afbeelding toevoegt en de zoekmachine vertelt dat u een afbeelding aan uw website toevoegt en dat deze betrekking heeft op dit onderwerp.

Trefwoorden helpen de zoekmachine om uw onroerend goed website te zien. Als je het een beetje ingewikkeld vindt, kun je altijd de hulp van de experts inroepen. Nu weet u tenminste dat uw onroerendgoedwebsite trefwoordrijk moet zijn.

Bron: Michael Yee