In dit artikel SEO 101 – Zoekmachineoptimalisatie voor de complete idioot leer je hoe je in een paar dagen tijd een topplaatsing krijgt op Google, Yahoo, MSN en alle andere zoekmachines. Door de 4 stappen te volgen die in dit artikel worden beschreven SEO 101 – Zoekmachineoptimalisatie voor de complete idioot, kunt u lasergericht verkeer genereren naar elke webpagina die u kiest zonder geld uit te geven of extra producten aan te schaffen. U hoeft niet eens uw eigen domein of website te hebben om de methoden te gebruiken die worden beschreven in SEO 101 – Zoekmachineoptimalisatie voor de complete idioot.

Stap 1 SEO 101 voor complete idioten Krijg een gratis e-mailaccount.

U moet een e-mailaccount hebben. Ik raad je aan om een ​​gratis account te nemen. Twee die ik gebruik zijn Yahoo en Gmail.

Stap 2 SEO 101 voor complete idioten Krijg een gratis blog

Je hebt een blog nodig. Een blog is een zeer gemakkelijke webpagina om in te stellen en zoekmachines houden van blogs. U kunt een gratis blog krijgen op blogger.com, WordPress of Myspace.

Stap 3 SEO 101 voor complete idioten Zoek een sleutelwoordzin met matige populariteit.

Zoek eerst een lijst met trefwoordzinnen met Ouverture of een vergelijkbaar hulpmiddel. Ik hou van Ouverture omdat het gratis is

Typ vervolgens elke zoekwoordzin in Google en kijk hoeveel pagina’s met resultaten Google voor elke zin vindt. Kies een zin met ongeveer 1.000 pagina’s. Je kunt zo laag als 200 of zo hoog als 10.000 gaan, maar optimaal werken 1.000 pagina’s het beste

Stap 4 SEO 101 voor complete idioten Zoek een product om te promoten dat overeenkomt met uw zoekwoord

Nu u zoekwoorden heeft, heeft u producten nodig om te promoten. Ga naar clickbank en typ uw trefwoorden in de Clickbank-zoekmachine om producten te vinden die u wilt promoten. Natuurlijk, als je geen Clickbank-account hebt, moet je lid worden. Ja, meedoen is gratis

Stap 5 SEO 101 voor complete idioten Promoot uw product gratis met USFreeAds

Schrijf een korte advertentie van 1 alinea over uw Click Bank-product en promoot het op USFreeads. U kunt USFreeAds gratis gebruiken, maar voor $ 9,99 per maand krijgt u onbeperkte advertenties en fantastische functies zoals HTML in uw advertenties. Zorg ervoor dat u uw zoekwoordzin uit stap 3 in uw advertentietitel gebruikt en een of twee keer in de hoofdtekst van uw advertentie. Nadat u uw advertentie heeft gemaakt, maakt u een blogbericht met de inhoud van uw advertentie.

Stap 6 SEO 101 voor complete idioten Schrijf een artikel

Schrijf een artikel met tussen de 250 en 500 woorden en dien het in bij Multiple Article Directories. Voor een lijst met artikeldirectories, zie mijn bronnenvak aan het einde van dit artikel SEO 101 – Zoekmachineoptimalisatie voor de complete idioot. Zorg ervoor dat u de zoekwoordzin gebruikt in de titel en in de hoofdtekst van uw artikel. Nadat u uw artikel hebt gemaakt, maakt u een blogbericht met de inhoud van uw artikel.

Stap 7 SEO 101 voor complete idioten Een niveau hoger tillen

Als je een tandje bij wilt zetten voor een bepaald zoekwoord, kun je een of meer van de volgende dingen doen:

1- Maak een Squidoo-lens met uw zoekwoordzin

2- Schrijf een extra blogbericht met uw zoekwoordzin

3- Maak een Hubpagina

4-Bewerk de forums

5-Gebruik extra gratis sites met geclassificeerde advertenties

Stap 8 SEO 101 voor complete idioten Ping je blog

Door uw blog te pingen, laat u de belangrijkste zoekmachines weten dat uw blog is veranderd. Pingoat is een geweldige gratis service die de meeste grote zoekmachines zal pingen.

Stap 9 SEO 101 voor de complete Moran Verdien maandelijks $ 2.000 binnen 100 dagen

Vind elke dag gedurende 100 dagen een product- en trefwoordzin. Pas stap 1 tot en met 7 toe voor het product en de zoekwoordzin. Als u deze richtlijnen volgt, verdient elke sleutelwoordzin u gemiddeld $ 20 per dag. Als u aan het einde van 100 dagen slechts 1 zoekwoordzin per dag doet, kunt u $ 2.000 per maand verdienen.

Houd er rekening mee dat u meer dan één zoekwoordgroep per product kunt gebruiken. Dus als u Book on Organic Dog Food-recepten vindt en het heeft 5 trefwoordzinnen die voldoen aan de regels, dan kunt u 5 artikelen en 5 advertenties voor dit product maken

Bron: Mike Makler