Een van de belangrijkste bronnen die een IT-serviceseenheid in elk bedrijf kan leveren, is webdesign. Het spreekt voor zich dat als uw bedrijf aanwezig is op het web en het niet ten volle wordt benut, u enorme hoeveelheden zaken misloopt. Zoals u waarschijnlijk weet, zijn er op internet honderden miljoenen websites en, afhankelijk van uw bedrijf, komt er elke dag een toenemend aantal concurrenten op uw markt over de hele wereld. Maar het zal u misschien verbazen te ontdekken dat veel websites hun potentieel niet benutten door zich niet te houden aan de principes van goed ontwerp en bruikbaarheid voor bezoekers.

Het is gemakkelijk om een ​​parallel te trekken met een fysieke winkel, want als je je goederen niet goed uitstalt en een gastvrije ingang hebt, is het onwaarschijnlijk dat je zelfs de meest toevallige voorbijganger zult aantrekken. Zo is het ook met een website: je moet zorgen voor een goed bevaarbare entree en meteen de aandacht van een bezoeker trekken om ze verder te verleiden.

Design is niet alleen iets moois, het is een kwestie van functionaliteit en helaas lopen veel webdesigners in de val om een ​​mooi ontwerp te maken dat tekortschiet als het gaat om navigatiegemak.

Het is belangrijk om de blend absoluut perfect te krijgen om uw online verkoop te maximaliseren en er zijn enkele belangrijke zaken die moeten worden behandeld.

Deze paar tips zijn slechts het begin en uw IT-serviceafdeling moet de vrije loop krijgen om een ​​ontwerp te leveren dat aan alle criteria voldoet.

Bron: Sam S Patterson