In de huidige digitale wereld, die is versneld door de pandemie, zijn websites cruciaal om te overleven en te bloeien in het bedrijfsleven. Zoals de grote voetbalcoach Vince Lombardi zei: Winnen is niet alles. Het is het Enige. Uw bedrijfswebsite moet een winnaar zijn, zoals gedefinieerd door het genereren van zakelijke kansen en niet door kunst. Nu is kunst zeker een belangrijk ingrediënt van een succesvolle website, maar niet het belangrijkste. Om te winnen in het zakelijke spel, moet een website de klantvoordelen op een snelle en efficiënte manier in het hoofd van de consument brengen.

Mensen en bedrijven winkelen om hun wereld te verbeteren door middel van een aankoop. De essentie van marketing is om de consument te laten zien hoe deze verandering zal plaatsvinden. Als ze je geloven, vinden er transacties plaats. Zo niet, dan werd een kans verspeeld. Een rondleiding op de digitale markt toont een moeras van disfunctionele websites die zijn ontworpen door egocentrische website-ontwikkelaars, die er meer in geïnteresseerd zijn zichzelf er goed uit te laten zien in plaats van de e-commerce-naald te verplaatsen.

In een poging om de aandacht van jongere consumenten te trekken, maken bedrijven vaak de tragische fout om te geloven in het misplaatste idee dat als een website er cool en hip uitziet, klanten de weg naar hun deur zullen vinden. Klanten van elke leeftijd blijven echter niet op een website, wat het navigeren bemoeilijkt en het vinden van essentiële informatie een hele klus. Visuele knoppen, leer meer opties en telefoonnummers zouden overvloedig zichtbaar moeten zijn op de startpagina.

Ben je net zo moe als ik om overal op een website naar een telefoonnummer te zoeken? Een telefoontje krijgen van een opgewonden klant is een goudklompje. Er bestaat een kans om een ​​klant te winnen en mogelijk de meest waardevolle prijs van allemaal te verdienen. Een enthousiaste fan, die tevreden en enthousiast is over uw bedrijf en een wandelend, pratend reclamebord wordt om uw bedrijf gratis te promoten. Om deze klanten te vinden, moet de homepage hen op een emotioneel boeiende manier bereiken en in minder dan vijf seconden een positieve impact hebben. Zonder dat dit soort momenten honderden keren per dag voorkomen, is uw website waardeloos.

Als je artistieker wilt zijn, breng dan de zaterdagen door in een kunstgalerie. Sta niet toe dat kunstzinnige hipsters uw bedrijf verknoeien door te proberen zichzelf en uw bedrijf er cool uit te laten zien. Stap terug van hun gimmicks en Instagram-aangedreven razernij en focus op de beproefde praktische principes die inkomsten genereren. Lang voordat internet het advertentiemedium was, worstelde het met dezelfde zorgen.

Focus meedogenloos op de klant. Hoe kunnen we hun wereld verbeteren en hun leven beter maken? Gebruik websitetools om hun enthousiasme te vergroten met brochuredownloads, videoclips, whitepapers en boeiende inhoud van welke aard dan ook. Inhoud is koning en Google zal u belonen met enorm hogere rankings in zoekmachines door voortdurend internetvriendelijke inhoud te publiceren. Wees gewoon een goede digitale buur. Verhoog de bruikbaarheid en verminder kunst om uw bedrijf te zien groeien.

Als je een leadmachine wilt bouwen, ga dan naar http://www.marketplace.net.

Bron: David Laverty