IK INTRODUCEER DE MEEST CREATIEVE EN ORIGINELE IDEEN

Hallo, ik ben een freelance web- en gebruikersinterface-ontwerper in Jaipur, India. Ik heb 6+ jaar ervaring als webdesigner, webontwikkelaar en grafisch ontwerper. Een goed ontwerp is vanzelfsprekend, een goed ontwerp is transparant. Ik verplaats met passie pixels en coderegels om schone, responsieve en gebruiksvriendelijke websites te maken.

Ik heb allerlei soorten gebouwd, bijvoorbeeld statische, responsieve, web-apps, op maat gemaakt WordPress-ontwerp vanaf het begin, inclusief logo, afbeeldingen, banners, banners voor sociale media enz.

Ik kan u helpen uw Adobe Photoshop-ontwerp (PSD) om te zetten in goed geschreven SEO-vriendelijke XHTML/HTML5- en CSS3-code die schoon, pixelperfect is en voldoet aan de huidige ontwerpnormen.

Als ontwerper van gebruikersinterfaces heb ik af en toe wat inspiratie nodig. Dit is wat ik sinds 2010 doe. Begonnen als UI Designer, groeide ik al snel uit tot een professional met veel respectvolle opdrachtgevers. Wat design van kunst onderscheidt, is dat design functioneel moet zijn.

Het goede aan websites is dat websites u 24/7 promoten: geen enkele medewerker zal dat doen. Tijdens het ontwerpen richt ik me sterk op lay-out, kleur, afbeeldingen, lettertypen en SEO-vriendelijke inhoud, zodat de website gemakkelijk kan worden gerangschikt in zoekmachines. Neem contact met mij op. Ik ben hier om u te helpen uw bedrijf te laten groeien.

Wie moet je een freelance webdesigner of webdesign-/ontwikkelingsbedrijf inhuren in India?

Je zou jezelf deze vraag kunnen stellen, moet ik een freelance webdesigner of een webontwikkelings- en ontwerpbedrijf in India inhuren. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals gebrek aan kennis, budgetbeperkingen en eerdere slechte ervaring met het inhuren van ontwerpen.

Ik zal het je gemakkelijk maken, huur een freelance webdesigner of ui-ontwerpers in als je probleemloos wilt, geen vertraging, laat je niet voor de gek houden en wil snel beginnen met het ontwerpen en ontwikkelen van je website. In de meeste gevallen hebben bedrijven moeite om het juiste talent te vinden voor verbluffend webdesign. Alle webontwikkelingsbedrijven huren middelmatige ontwerpers en ontwikkelaars in om aan meer dan 5 projecten tegelijk te werken om de kosten te verlagen en hun winst te vergroten.

De meeste webdesignbedrijven werken volgens dezelfde methode die ze beweren om uw project in één dag tegen het goedkope tarief te voltooien. Ze behandelen elk webontwerp of ontwikkelingsproject als hetzelfde en gebruiken gewoon verschillende sjablonen en een slechte coderingsmethode.

Met slechte gebruiksvriendelijkheid en goedkoop ontwerp hebben klanten niet alleen moeite om zaken te doen, maar lopen ze ook achter deze bedrijven aan om problemen op te lossen.

U moet één ding begrijpen dat geen enkel bedrijf uit hun zak zal betalen als ze dezelfde diensten tegen lagere kosten bieden ondanks standaardtarieven, dan moet u concessies doen aan de kwaliteit of achter hen aanlopen om uw project op tijd af te krijgen.

Met Freelance webdesigner kun je ze individueel benaderen, je leert de persoon die aan je ontwerp werkt persoonlijk kennen.

Hoeveel laad ik op?

Eerlijk gezegd ben ik duurder dan de meeste freelance webdesigners en ontwerpbureaus in Surat. Ik ben een dure ontwerper omdat ik persoonlijke aandacht geef aan de websites van mijn klanten, 2x meer tijd dan enig ander Freelance Web Designer bureau en 100% geef om resultaten te leveren in minimale tijd.

Ik werk aan één project tegelijk, zodat ik alle aandacht voor elk project heb.

Het heeft geen zin om een ​​goedkope webdesigner in te huren als hij er niet in slaagt om een ​​gebruiksvriendelijke website te leveren die u op de lange termijn business zal opleveren en al het geld is voor niets verspild.

Waarom zou ik alleen freelance webdesigner in Surat, NCR inhuren?

Het is gemakkelijk om te communiceren en elkaar te ontmoeten als je een freelance webdesigner inhuurt in Surat, noida, gurugram of faridabad als je in Surat/NCR (India) woont. U kunt eenvoudig uw wensen laten zien en elkaar face 2 face leren kennen in plaats van skype of telefoon.

Als freelance webdesigner ontmoet ik mijn klanten graag om zakelijke relaties op te bouwen.

Kunnen we u ontmoeten en bespreken of u bellen voor vereisten voor website-ontwerp?

Jazeker, ik sta altijd open voor Cofee…

Als je in de buurt bent in Surat, Noida, Gurugram of waar dan ook in NCR. We kunnen een plek bepalen die centraal staat op onze locatie en het project bespreken. Als u niet in de buurt van Surat/NCR bent, dan is dat geen probleem. We kunnen face-to-face vergaderen via Skype en het project in detail bespreken.

hallo@monicapattni.com

Bron: Monica Pattni