Invoering:

Een statisch webdesign bevat webpagina’s met vaste inhoud die precies zo aan de gebruiker worden geleverd als opgeslagen. Elke pagina is gecodeerd in HTML-taal en toont dezelfde informatie aan elke bezoeker. Aangezien webontwikkeling vaste pagina’s bevat, verandert de inhoud van elke pagina niet, tenzij deze handmatig wordt bijgewerkt door de webmaster. Statische webpagina’s zijn geschikt voor de inhoud die nooit of nauwelijks een update nodig heeft.

Hoe een statisch webdesign uw kleine bedrijf kan helpen?

Het statische webontwerp is een eenvoudig websiteontwerp dat economisch en voordelig is voor kleine ondernemingen of individuen om hun bedrijf via internet uit te breiden. Een webontwikkeling stelt u in staat om online aanwezig te zijn en informatie te presenteren aan klanten of potentiële nieuwe klanten, terwijl het eenvoudig te updaten en te onderhouden is. Het presenteert vooraf gedefinieerde en statische informatie aan de gebruiker. Dit kan zaken omvatten zoals informatie over het bedrijf, productdetails en diensten die de organisatie aanbiedt en zal gebruikmaken van afbeeldingen, tekst en interactieve menu’s en navigatie. Net als bij een verkoopbrochure, zal de statische webontwikkeling consistent dezelfde soort informatie en hetzelfde detailniveau aan alle gebruikers bieden. Statische website is erg handig voor het uitbreiden van de markt van het bedrijf met zijn informatie en uiterlijk op internet.

Statisch webdesign is ideaal voor individuen, bedrijven of bedrijven die een boodschap hebben die geleidelijk verandert. In statische website kunnen gebruikers zonder veel ervaring snel en eenvoudig inhoud en afbeeldingen plaatsen. Flexibiliteit is het grote voordeel van een webdesign waarin elke pagina desgewenst anders kan zijn, om de lay-out af te stemmen op verschillende inhoud, en de ontwerper is vrij om speciale effecten op basis van de eisen van de klant op een unieke manier op verschillende pagina’s op te nemen.

Voordelen van statisch webdesign:

1. Een statisch webdesign is meestal gebouwd met ongeveer 5 pagina’s, dus er is genoeg informatie die aan bezoekers kan worden overgebracht.

2. Uw bedrijf krijgt een waardevolle online aanwezigheid en domeinnaam.

3. webontwikkeling is betaalbaar om te ontwikkelen en te bouwen. Daarom worden ze vaak gebruikt door kleine bedrijven en start-ups.

4. Statische webontwikkeling is eenvoudig te onderhouden. Het is kostenbesparend en minder tijdrovend in onderhoud.

5. Statische websites worden gemakkelijk door de spiders van zoekmachines gecrawld en trekken dus potentiële nieuwe klanten aan.

6. Snel afbeeldingen en brochures downloaden, zelfs met lagere bandbreedtes

7. Browsercompatibiliteit en eenvoudige navigatie, en kan de vereiste wijzigingen aanbrengen in de lay-out van het webontwerp, afhankelijk van de behoefte.

8. Perfect voor kleinere bedrijven omdat er geen administratief systeem nodig is.

9. Gebruiksvriendelijk voor het updaten van de website met weinig HTML-kennis

10. Er zijn geen onderhoudskosten aan verbonden

Conclusie:

Een online aanwezigheid hebben door het ontwikkelen en onderhouden van een website kan de meest kosteneffectieve investering zijn in het veroveren van de doelmarkt, wat resulteert in de ontwikkeling voor elk bedrijf. Omdat het wordt overwogen om het echte model van innovatieve marketing te zijn, hebben webontwerpen de mogelijkheid om een ​​link te leggen tussen de potentiële klanten en uw zakelijke markt. De voordelen van een statische webontwikkeling voor een website voor kleine bedrijven zijn oneindig, waardoor het belang voor uw klanten toeneemt en innerlijke functies worden ontwikkeld die uw bedrijf in staat stellen efficiënter met tijd om te gaan.

Bron: Anand Jayam