Elke dag wordt het moeilijker om ervoor te zorgen dat uw e-mails worden geopend. We worden allemaal overweldigd door e-mails die in onze mailboxen stromen en de meesten van ons drukken gewoon op de verwijderknop.

Als we elke e-mail zouden lezen, zouden we waarschijnlijk nooit iets anders gedaan krijgen. Dus hoe zorgen we ervoor dat mensen onze e-mails lezen?

Hallo, mijn naam is Cynthia en ik heb de afgelopen 4 jaar teksten geschreven voor websites. Ik heb gemerkt dat mijn exemplaar zeer succesvol is geweest door vast te houden aan de basisprincipes van verkopen. Ik wil graag enkele van de technieken met u delen die altijd voor mij hebben gewerkt.

Er zijn twee dingen die mensen opmerken voordat ze op de verwijderknop drukken. Uw onderwerpregel en van wie deze afkomstig is.

Van wie het is, is het belangrijkste.

Als u naar uw lijst schrijft en zij regelmatig e-mails van u hebben ontvangen, zullen ze uw e-mail openen of verwijderen, ongeacht de titel. De beslissing wordt gebaseerd op de informatie die u hen in eerdere e-mails hebt gegeven. Als ze het gevoel hebben dat ze nuttige informatie krijgen, zullen ze uitkijken naar je volgende e-mail, als je aan de andere kant alleen maar je eigen producten of een aanbieding van een partner promoot, dan is de kans groot dat ze op verwijderen drukken.

De eerste e-mail die u naar uw lijst stuurt, moet vol nuttige informatie staan. Dit is uw beste kans om ze de volgende e-mails te laten openen. Slimme onderwerpregels zijn te veel gebruikt; zelfs het gebruik van hun naam in de onderwerpregel zorgt ervoor dat ze geen e-mails openen.

E-mail copywriting is niet anders dan het schrijven van normale copy, je moet een relatie opbouwen met je lezer en je laten schrijven alsof je rechtstreeks met hem praat.

Gespreksstijl schrijven is gemakkelijk te lezen en niet bedreigend. Als je eenmaal die relatie hebt, zou je in staat moeten zijn om je producten (en anderen) op je lijst te promoten.

De lengte van de e-mail kan ook variƫren. Gebruik je e-mails om goede informatie te geven, mensen zullen altijd lezen wat hen interesseert. Vergeet niet om uw schrijven te personaliseren en uw lezer te laten denken dat u hem individueel schrijft. Als u zijn naam bovenaan de e-mail plaatst, gebeurt dit niet.

Zodra hij ernaar uitkijkt van u te horen, zal uw bedrijf snel groeien.

Het is nu mogelijk om sneller dan u voor mogelijk had gehouden van een complete beginner naar het schrijven van uitstekende teksten te gaan.

De onderstaande website is een uitstekend startpunt als u op zoek bent naar manieren om online een vaardige te worden

tekstschrijver.

Bron: Cynthia Jenning