Het lijkt misschien een ontmoedigende taak om op de digitale marketing te springen en gebruik te maken van de grote vooruitzichten op beloningen die door digitale marketing worden geboden. Het doorverkopen van SEO-services is een van de beste manieren om betrokken te raken bij digitale marketing. Hier zijn enkele van de basisprincipes die u moet weten om aan de slag te gaan op dit gebied van digitale marketing.

Is dit bedrijf ideaal voor mij?

White label SEO-resellerprogramma’s zijn erg populair bij webdesigners, online marketeers en bureaus die hun diensten aan hun klanten willen uitbreiden. Wilt u deze diensten wel aan uw klanten aanbieden, maar heeft u daar niet de expertise of het personeel voor? Werk eenvoudig samen met een gerenommeerd SEO-bedrijf en ‘doorverkoop’ hun diensten. Onder een white label arrangement kunt u hun diensten onder uw eigen merknaam doorverkopen zonder zelf iets te doen.

Bovendien is het niet nodig om enige achtergrond in digitale marketing te hebben, iedereen die interesse heeft in het starten van een lonend bedrijf kan een SEO-wederverkoper worden en profiteren van deze kans.

Hoe geld verdienen als SEO-reseller?

Er zijn doorgaans twee manieren om winst te maken met deze services.

  1. U en uw partner kunnen een overeenkomst voor het delen van inkomsten overeenkomen, of

  2. U kunt uw eigen SEO-wederverkoperpakketten plannen en het verschil in eigen zak steken.

SEO is nu belangrijker dan ooit en daarom is het doorverkopen van SEO nu een uiterst lucratieve sector. Bedrijven over de hele wereld hebben het belang ingezien van een goede positie in Google, Bing en Yahoo en ze zullen bereid zijn een flink bedrag te betalen om hun bedrijf op de eerste plaats te krijgen. Van sommige van de grotere bedrijven is bekend dat ze $ 10.000 van hun marketingbudget per maand besteden aan SEO? Zelfs kleinere bedrijven geven uit aan optimalisatie, meestal $ 500 tot $ 1500 per maand.

Het maakt dus niet uit waar uw klanten klein zijn of een internationaal bedrijf – met uw eigen SEO Reseller Plans – u gaat goed geld verdienen. Het beste van alles is dat u zelf geen SEO-werk hoeft te doen. Elk technisch aspect wordt beheerd door uw partner, u hoeft alleen hun diensten onder uw merknaam door te verkopen.

Hoe kies je een betrouwbare SEO-partner?

Om in deze branche te slagen, moet u samenwerken met een ervaren bedrijf dat een bewezen staat van dienst heeft op het gebied van succes. Wanneer u samenwerkt met een SEO-bedrijf, bespaart u ook uw kostbare tijd en geld omdat de oplossing die u zoekt er al is. U moet samenwerken met een bedrijf dat flexibele plannen en pakketten aanbiedt voor verschillende online marketingbehoeften en -budgetten. De beste SEO-bedrijven houden zichzelf ook op de hoogte van de nieuwste Google-updates en SEO-trends.

Uiteindelijk, als je avontuurlijk bent, kan het misschien voor jou werken om zelf door de stroomversnellingen van digitale marketing te navigeren, maar voor je beste gok zal het vinden van een SEO-wederverkoper om mee samen te werken je de eersteklas resultaten opleveren.

Bron: Zack Will