Wilt u uw website vullen met waardevolle inhoud die bezoekers trekt? Dan zou u de 4 stappen voor copywriting voor het web moeten kennen. Dit zijn:

1. Win je lezers. Het geheim van het verkopen van producten via copywriting is niet alleen de effectieve presentatie van de voordelen en functies, maar het hangt grotendeels af van hoe goed u die band met uw lezers opbouwt. Online gebruikers kopen, net als alle offline klanten, producten van mensen die ze vertrouwen, mensen die ze kennen die experts zijn in hun vakgebied en mensen die hen vriendelijk en betrouwbaar vinden. Communiceer deze eigenschappen via uw exemplaren en u zult zeker meer verkopen dan ooit sluiten.

2. Focus op emotionele reclame. Emotionele reclame wordt gedefinieerd als een vorm van marketingstrategie die zich richt op veelvoorkomende emotionele oproepen zoals humor en angst. Sommige tv-advertenties rekenen op angst als motivatie. Ze maken op angst gebaseerde advertenties en presenteren hun producten of diensten als oplossing. Dit kan ook op uw kopieën werken, zorg er alleen voor dat u het niet overdrijft en dat uw informatie feitelijk is.

3. Geef je lezers redenen om je te geloven. Verplaats jezelf in de schoenen van je potentiële klanten. Waarom zouden ze uw exemplaren moeten lezen en waarom zouden ze bij u kopen? Het is essentieel dat u online een goede reputatie heeft, zodat u online gebruikers gemakkelijk kunt overtuigen om u en uw product te geloven. Als sommige van uw eerdere klanten niet erg tevreden zijn met uw service en ze erover bloggen, is de kans groot dat dit uw online reputatie zal ruïneren.

4. Gebruik de eenvoudigste woorden in uw kopieën. Waarom zou u zeggen uitgebreid elektronisch netwerk als u internet kunt zeggen? Waarom een ​​verblijfplaats gebruiken als je gemakkelijk huis of thuis kunt zeggen? Houd er bij het maken van uw kopieën rekening mee dat u schrijft voor online gebruikers met verschillende culturele achtergronden. Door de eenvoudigste termen te gebruiken, kunt u uw boodschap gemakkelijk overbrengen.

Bron: Sean Mize