Een van de sleutels tot goede interne zoekmachineoptimalisatie en SEO-marketing is het in tekst plaatsen van uw locatie op uw website. Veel klanten waarmee ik heb gewerkt, ontbraken in de plaatsing van hun lokale of geografische gebied. De locatie (adres, stad en staat) zou in uw voettekst en op sommige pagina’s zelf moeten staan.

html-paginatitels – Lokale geografische targeting

Wanneer Search Engine Optimization een website heeft, is het hebben van unieke paginatitels een must en het opnemen van uw lokale informatie en geografische gebied zal u niet alleen een hogere ranking opleveren, het zal u ook meer gerichte bezoekers geven – dat wil zeggen de klanten die u wilt en kunt bedienen. Als u een hoveniersbedrijf bent in Akron, Ohio, heeft u dan webverkeer nodig vanuit Miami, Florida? Dat verkeer krijg je toch niet. Het punt is dat als je je pagina’s alleen een titel geeft en inhoud schrijft zonder locatie, het veel moeilijker zal zijn om hoog op Google te scoren, omdat je in feite concurreert met elk bedrijf in je branche om je voorwaarden en het zal enorm veel geluk zijn om een ​​sterke vermelding te krijgen alleen op trefwoorden.

Lokale resultaten en vermeldingen op Google en Directories

Google is slim, maar help hen door hen te vertellen waar u zich op uw website bevindt. Een contactpagina is daar een goed voorbeeld van. De meeste sites hebben een contactpagina, maar veel sites zijn niet geoptimaliseerd voor lokaal verkeer. De belangrijkste reden die ik zie, is dat sites alleen een formulier voor leads en een e-mail hebben – misschien een telefoonnummer. Deze formulieren zijn prima, maar voor een geweldige lokale SEO-lijst, sms je hele adres daar. Dit is niet alleen belangrijk voor lokale of geografische zoekmachinemarketing voor klanten. Wat als een bedrijf wil weten waar u zich bevindt, zodat ze zich bij u kunnen aansluiten of een zakelijk voorstel kunnen doen. Je wordt ook in veel meer mappen vermeld door je adres in tekst te hebben (niet alleen in een afbeelding) – wat ik ook veel zie.

Als u wilt strijden om zoekwoorden en uw concurrenten in Google en andere zoekmachines wilt verslaan, gebruik dan uw locatiewoorden slim. Straat, stad voor kaarten en lokale directory-lijst, evenals gewoon goede en intelligente zoekmachine-optimalisatie en SEO-marketing.

Lokale SEO-strategie schrijven

Oefen een paar zinnen en je begrijpt wat ik bedoel. Als u een landschapsarchitect bent in Lansing Michigan. Zet in Prestige Landscaping, Lansing Michigan – Een Lansing Lawn-onderhoudsbedrijf. Leest als goede zoekmachine optimalisatie? Het is! er is minder concurrentie op zoekresultaten voor “Detroit Printing Company” versus “Printing Company. Gebruik dezelfde strategie als u pay-per-click-programma’s uitvoert en voor zoekwoorden betaalt. Optimaliseer en SEO voor lokale zoekresultaten en betere geografische termen. U zult zien een verschil!

Ik hoop dat dit helpt! Neem contact op met Nick Hunter van Nick’s SEO World voor alle hulp die je nodig hebt.

Bron: Nick Hunter