In feite is The 3 Hour Ad een zelfstudieproduct dat copywritingvaardigheden leert. Het is geproduceerd door Jason Fladlien, een internetmarketeer en succesvolle copywriter. Het benadrukt wat door veel goeroes verkeerd is onderwezen en het onthult enkele tips over hoe je copywritingvaardigheden kunt verbeteren en tegelijkertijd betere resultaten kunt behalen door een aantal eenvoudige strategieën uit te voeren.

Het maken van een verkoopkopie van hoge kwaliteit wordt beschouwd als een van de best betalende vaardigheden die een internetmarketeer kan bezitten. Vooral voor een aangesloten marketeer die een goed verkopend digitaal product wil maken, zullen uitstekende copywritingvaardigheden hem een ​​veel betere kans geven om een ​​hoog converterende verkooppagina te krijgen. Door een goed begrip van het copywritingproces zal een marketeer een beter resultaat kunnen behalen als hij het zelf doet en zal hij ook goed begrijpen wat hij zou eisen als hij het uitbesteedt aan een copywriter.

De 3 Hour Ad behandelt voornamelijk wat we ‘systematisering’ van het creatieve proces in copywriting kunnen noemen. Het doel is om veelvoorkomende problemen in dit proces op te lossen, zoals uitstelgedrag, ideeënblokkades en tijdsbestek. Dit product concentreert zich op een strategie die de schrijver “Copywriting Success Shortcut System” noemt, wat in feite een methode is die hij gebruikt om een ​​consistent resultaat te krijgen, ongeacht welk schrijfvaardigheidsniveau een marketeer op dat moment heeft. Interessant feit is dat wat de auteur leert in sommige opzichten indruist tegen veelvoorkomende copywriting-patronen en -praktijken. Je kunt ze dieper in het product bekijken.

Het hart van het systeem is een werkblad met een stapsgewijs copywritingproces. Het werkblad heeft 24 begeleide vragen die ons kunnen helpen om een ​​volledige pagina van een verkoopexemplaar te ontwikkelen nadat we alle vragen hebben beantwoord.

De inhoud van The 3 Hour Ad is:

  • Een set leervideo’s (in totaal 15 video’s beschikbaar) ·
  • Een handleiding om snel te leren ·
  • Een set MP3-audio, als aanvulling op alle video’s.

De prijs zelf is $ 37, wat een koopje is voor de mogelijkheden van het product en nog steeds binnen ieders zakbereik. Trouwens, de auteur ondersteunt het met een 30-dagen geld-terug-garantie. Dus je zult niets verliezen als je het op de een of andere manier uiteindelijk niet leuk vindt.

Bron: Hadi Setiadi