E-commerce is tegenwoordig een van de meest concurrerende markten ter wereld. Met online retailgiganten die dit rijk regeren, is het moeilijk voor de nieuwe spelers om de moordende concurrentie te overleven. Welnu, er zijn enkele fronten waarmee ze zich digitaal vestigen. Een zo’n gebied dat enigszins gemakkelijk te veroveren is, is dat van zoekmachineoptimalisatie. Maar u moet niet vergeten dat professionele ondersteuning nodig is om uw positie in de zoekmachine te verbeteren. Dit komt doordat zoekmachineoptimalisatie van een e-commerce website totaal anders is dan die van een reguliere online portal. Een ervaren en geloofwaardige SEO-bedrijf in Chicago kan u vertellen over de onderscheidende factoren.

De factoren die we hieronder bespreken, helpen u ook te begrijpen hoe de strategieën voor zoekmachineoptimalisatie van online winkelportals verschillen.

Er zijn talloze pagina’s:

Een reguliere website die informeert over de diensten van een bedrijf heeft zeer beperkte pagina’s, wat de zoekmachine optimalisatie wat makkelijker maakt. Over de e-commercesites gesproken, er is een productpagina voor elk product dat de portal verkoopt. Daarom moet het bedrijf elke pagina optimaliseren zodat het product dat op de portal beschikbaar is, door potentiële kopers kan worden gevonden.

Er is altijd toevoeging van nieuwe producten:

E-commerce is een domein waar het bedrijf regelmatig nieuwe producten zal toevoegen om hun verkoop uit te breiden of om de bedrijfsstrategieën aan te passen. En het is essentieel dat de productpagina’s van deze nieuwe producten efficiënt worden geoptimaliseerd. Anders krijg je niet de verwachte resultaten.

Snelheid moet snel zijn:

Praat met een ervaren digitale marketeer en hij/zij zal je vertellen hoe belangrijk de laadtijd van een website is. Trage websites bieden niet alleen een slechte ervaring aan uw klanten, maar verstoren ook de zoekmachines zoals Google. In het geval van online retailwebsites wordt de snelheid langzamer door de aanwezigheid van onnodige plug-ins, zware afbeeldingen, widgets van derden en inefficiënte codering. Om deze problemen te voorkomen, moet u verbinding maken met een sociale media marketing Chicago dat gespecialiseerde diensten biedt voor e-commerce websites.

Er zijn ook categoriepagina’s:

De categoriepagina’s worden beschouwd als de krachtigste onderdelen van een e-commerceportaal. Ze moeten efficiënt worden geoptimaliseerd om u te helpen de beste resultaten te behalen. De URL’s moeten zoekmachinevriendelijk zijn en de inhoud moet uniek en gebruiksvriendelijk zijn. Ook moeten deep-links met betrekking tot productcategorieën worden gebouwd voor betere resultaten.

Al deze factoren laten zien dat u de reguliere strategieën voor zoekmachineoptimalisatie niet kunt gebruiken voor uw online detailhandel of groothandel. Er moet een gespecialiseerde strategie worden gepland en geïmplementeerd om de gewenste resultaten te krijgen en te voorkomen dat u bestraft wordt.

Het team kan u helpen uw e-commerce bedrijfsgerelateerde marketinginspanningen te verhogen door middel van een efficiënt SEO-plan. Verschillende bedrijven uit Chicago die betaalbare SEO-diensten zoeken, nemen contact op met dit bureau voor de resultaten.

Bron: Daniel Mcguirk