Dit gebeurde toen Sabina kwam en ging voor een aangenaam, flexibel geweven kledingstuk terwijl ze op zoek was naar Agent Zone. Hij bouwde dit idee op door de kwaliteit te verbeteren en door de reeks stijlen, voorbeelden en tinten op te nemen.

Maksimenko. is een extravagant draagbaar merk dat redelijk is door Sabina Maksimenko. Voor individuen die met gevoel voor rede leven en hun nieuwe wegen volgen in het dagelijks leven. Voor de individuen die de kans grijpen om verbonden te zijn met de natuur, buitengewone en mooie plekken, individuen en ontmoetingen. Maksimenko is voor de zoekers van chique onthaasten. Het nieuwe tijdperk van de wereldstad.

Voor individuen die met gevoel voor rede leven en hun nieuwe wegen volgen in het dagelijks leven. Voor de individuen die een kick krijgen van de kans om verbonden te zijn met de natuur, unieke en uitstekende plekken, individuen en ontmoetingen. Maksimenko is voor de zoekers van chique onthaasten. Het nieuwe tijdperk van de wereldstad.

Elk van onze kledingstukken is moreel gearrangeerd door de Egeïsche ambachtslieden. Het was in ieder geval moeilijk. Aan de ene kant hadden we een formulier waarin alles draaide om snel veranderende patronen en dan weer wevers die geen gegevens hadden over ontwerpcyclus, klimaat, transport en tijdsdruk. Ze hadden vragen over de samenwerking met de makers, omdat ze niet zeker wisten hoe ze consistent zouden functioneren.

Door gebruik te maken van gebruikelijke wevers, ondersteunen we nabijgelegen specialisten en hun families. In de tussentijd maak je, terwijl je het ambacht van het weven bijhoudt, onsterfelijke, aangename, aangename stukken die je misschien zou willen dragen.

Hoe het ook zij, er werd binnen enkele uren thee gedronken. Toen ze werden overgehaald, had ik twee alternatieven: rechtstreeks werken via wevers of tussenpersonen. In het verleden werd een debacle aangetoond – wevers kregen niet genoeg onderwijs en zelfs ten koste van het maken van kleding van lage kwaliteit, zouden ze de kans niet missen om geld te sparen, waardoor de schaduw zou wegvloeien.

Terwijl je onze verbazingwekkende verzameling kustlijn doorneemt, zul je merken dat onze spullen flexibel zijn en bovendien dat ze er ongelooflijk fantastisch uitzien. Vervolgens geven we je een overzicht van het badpak, waarvan je kunt hopen dat je je kindertijd halverwege 2018 zult ervaren. hier ontdekt u een paar wijzigingen voor alle patronen, van veranderde dingen op voorbeeldige contouren, waarmee u zich onderscheidt van de groep. Klik en aarzel niet om te springen – ofwel in de hoofdaankoop of twee, aangezien het maar een behoorlijke tijd is om te zwemmen, je kunt alles doen.

Ondanks het feit dat we van september tot mei zoveel uitgeven als redelijkerwijs verwacht mag worden, we van plan zijn om troost en ‘Gezegde’ bij het zwembad door te brengen, zullen we eerst een kijkje nemen in onze huidige lijst met zwemkleding. Ongeacht of er een opkomende gelegenheid in uw logboek staat of dat u gewoon op zoek bent naar een kwaliteitsvolle salonstoel, vanwege de komst van zinderende klimaatmaanden zijn er voldoende motivaties om die pakken nieuw leven in te blazen. Ons assortiment omvat katoen, zomerkleding en playsuits, maar ook rokken, shorts en tops. Binnen de kustlijn die onze dames verzamelen, hebben we ook een briljante verzameling van perfecte, dynamische texturen om een ​​foto te maken aan de kustlijn.

Bron: Maksi Menko