Om goede copywriting-ideeën te hebben, moet u begrijpen wat copywriting inhoudt. Het is geen geheim dat het schrijven van kopieën de face-to-face verkopers vervangt waar mensen in een fysieke onderneming mee te maken hebben.

Als het op een goede kopie aankomt, moet u het hele verkoopproces doorlopen, zelfs inclusief antwoorden op de bezwaren die een persoon aan een echte verkoper zou kunnen stellen.

Hallo, mijn naam is Cynthia en ik heb de afgelopen 4 jaar teksten geschreven voor websites. Ik heb gemerkt dat mijn exemplaar zeer succesvol is geweest door vast te houden aan de basisprincipes van verkopen.

Ik wil graag enkele van de technieken met u delen die altijd voor mij hebben gewerkt.

Het verkoopproces is heel eenvoudig, trek uw koper aan, win empathie met hem, laat hem de voordelen van uw product zien, verminder elk waargenomen risico voor hem en sluit de deal. Dit kan allemaal met goede copywriting.

• Uw kop is uw enige kans om uw koper aan te trekken. Wees bereid om tijd te besteden om het goed te doen. Als u een grote belofte in de kop doet, moet u deze snel onderbouwen in de hoofdtekst van uw brief. Zorg ervoor dat de lezer zich nooit in de steek gelaten voelt.

• Personaliseer je exemplaar met een korte introductie over jezelf. Voeg een foto toe. Als u het vertrouwen van uw lezers krijgt, is de kans groter dat ze iets kopen. Op internet is het creëren van vertrouwen erg belangrijk.

• Gebruik opsommingstekens om de voordelen van uw producten duidelijk te identificeren. Het gaat erom hoe uw lezer over het product denkt. Als hij er een goed gevoel bij heeft, koopt hij. Listing-functies hebben geen emotionele impact op uw lezer.

• De beste copywriting is op een gemoedelijke manier geschreven. Vergeet niet om te schrijven hoe u face-to-face met een potentiële klant zou praten. Fancy slogans staan ​​gewoon in de weg van de boodschap die je vertelt.

• Als u de koper vraagt ​​om actie te ondernemen, maak het dan eenvoudig. Hoe minder hij hoeft te doen, hoe groter de kans dat hij actie onderneemt. Wacht tot u het verkoopproces hebt doorlopen voordat u de verkoop probeert te sluiten.

Deze eenvoudige maar zeer effectieve strategieën zullen u helpen uw niche te domineren.

Bezoek de onderstaande website voor de kans om effectievere copywritingvaardigheden te leren.

Bron: Cynthia Jenning