Heb je op internet gezocht en heb je sites opgemerkt die zo druk zijn dat je gewoon niet meer op de pagina kon blijven? Knipperende lichten, audio, animatie en te veel tekst kunnen de ogen echt doen schrikken. De kans is groot dat wanneer u een pagina als deze tegenkomt, u in de verleiding komt om deze te verlaten en naar een andere te gaan die gemakkelijker te lezen is.

In deze tijd lijkt het erop dat technologie absoluut alles in ons leven heeft overgenomen. Zelfs kinderspeelgoed is tegenwoordig technischer en visueel stimulerender dan vroeger. Kijk maar een paar tv-commercials en je ziet al snel hoe snel ze gaan en hoeveel er op één commercial gebeurt.

In de wereld van online marketing denken veel marketeers dat het gebruik van meer luxe technologie bij het ontwerpen van de site de juiste keuze is. Dit is eigenlijk verder van de waarheid dan je misschien denkt.

Stel je voor: je komt op een site over een zakelijke mogelijkheid en het eerste wat je ziet is een knipperende banner bovenaan. Terwijl je naar beneden scrolt, zie je heldere afbeeldingen en meer knipperende afbeeldingen. Er zijn ook advertenties, knoppen om op te drukken, een paar alinea’s tekst en een vak om uw informatie in te vullen. De kleuren zijn helder en moeilijk te lezen. Wil je tijd op deze site besteden om alles uit te zoeken, of wil je een site vinden die gemakkelijker te lezen is? Het merendeel van de bezoekers zou vertrekken.

Dit soort technologie is niet slecht, maar moet op de juiste manier worden gebruikt. Knipperende banners of afbeeldingen zijn goed, maar alleen als u een beperkte eenmalige aanbieding aanbiedt, en slechts één per pagina. Het hebben van advertenties op uw site leidt de bezoeker alleen af ​​van wat u probeert te verkopen. Dit kan ze volledig weghalen van uw pagina en een andere pagina bezoeken die gemakkelijker te lezen is en iets beters voor hen biedt.

Je kleurkeuze bij het ontwerpen van een website is belangrijker dan de meeste mensen denken. Heldere kleuren zijn voor de meeste mensen moeilijk te lezen. De tekst moet altijd donker zijn en de achtergrond moet een neutrale kleur hebben. Dit lijkt misschien saai, maar het is zeker gemakkelijker voor mensen om te lezen.

Simpel is de beste keuze als het gaat om het uiterlijk van uw webpagina. De graphics die je gebruikt mogen ook niet te druk zijn. Houd het simpel en schoon, en het ziet er professioneler uit. Als een site te veel knoppen heeft, kan een bezoeker in de war raken over waar hij op moet klikken om waarheen te gaan. Ze willen precies weten waar ze naartoe gaan als ze op een knop of link klikken, dus label deze duidelijk zodat ze weten waar ze naartoe worden gebracht.

Het belangrijkste onderdeel van uw website is uw inhoud. Je wilt genoeg hebben, maar niet te veel. Te veel tekst op een webpagina wordt saai, en als een lezer er te lang over doet om alle tekst te lezen, ben je ze gewoon kwijt. De tekst moet ook worden uitgelijnd in kleine stukjes schrift. Dit ziet er aantrekkelijker uit voor het oog. Je kunt een of twee afbeeldingen in het midden van een paar alinea’s plaatsen, maar niet te veel. Net genoeg om de pagina een beetje op te splitsen en de lezer geïnteresseerd te houden. Het ding om te onthouden is dat het een goede zaak is om veel witruimte te hebben.

Als u deze eenvoudige richtlijnen voor het ontwerpen van een 1UpCashSystem.com-website volgt, zorgt u ervoor dat uw pagina wordt gelezen en dat u de gewenste resultaten krijgt. Hou het simpel.

Bron: Trisha Frauenhofer