Je hebt het vast al duizenden keren gehoord dat de eerste indruk de laatste indruk is, maar ben je het ermee eens dat de eerste indruk belangrijk is? Zo ja, dan geldt dit ook voor het ontwerp van uw website. Uw bedrijfswebsite is de toegangspoort waarlangs de klant binnenkomt en kennismaakt met het product dat u op de markt verkoopt. Dit is waar dat 60% van de mensen de geloofwaardigheid van uw website beoordelen door rekening te houden met het ontwerp. Dit is ook wetenschappelijk bewezen dat 80 % van de informatie die naar het menselijk brein wordt gestuurd visueel is, daarom is het een must om een ‚Äč‚Äčovertuigend website-ontwerp te hebben.

Een creatieve en aantrekkelijke website moet alle gevlekte kenmerken hebben die hieronder worden beschreven en die uw indruk maken en uw bedrijfsscore verhogen op het gebied van recensies en beoordelingen op de internetmarkt.

Betekenisvolle interactie: Dit is waar; een tevreden klant zal u helpen om goede recensies te verdienen in de online markt. Maar om dit te verdienen, moet u uw website interactief maken, die eenvoudige navigatie ondersteunt en een eenvoudige introductie tot uw zakelijke producten en diensten biedt.

Leesbaarheid: De meeste mensen verliezen hun klant omdat hun website geen gemakkelijke lezing ondersteunt. Onthoud dat uw klant de website van links naar rechts en van boven naar beneden kan scannen, daarom moet de informatie in dezelfde volgorde worden weergegeven. Uw klant moet alle relevante informatie opnemen, wat hem de reden geeft om met u in zee te gaan en uw bedrijf een goede beoordeling te geven in de competitieve markt.

Minder is meer: Een eenvoudig ontwerp is beter dan een ingewikkeld en complex ontwerp. Zorg ervoor dat uw webontwikkelaar een aantrekkelijk ontwerp maakt, maar niet het ingewikkelde ontwerp, want dit kan de lezers ongemak bezorgen. De ogen van de lezer mogen niet over de pagina springen en terechtkomen op de in beslag genomen afbeeldingen, wat voor onnodige chaos zorgt. Voeg dus minder informatie op de website toe, maar het moet in het oog springend en informatief zijn om indruk te maken en uw bedrijfsbeoordeling op internet te verhogen.

Gaat er bij het lezen hiervan een belletje bij je rinkelen? Ja, dit betekent dat u zich bewust bent van het belang van het ontwerp van uw website, het eerste communicatiekanaal tussen u en uw klant op de internetmarkt, waardoor de klant het antwoord krijgt op alle vragen zoals:

Welk product te kopen?

Wie te raadplegen?

Welke voordelen kunnen ze behalen door uw producten te kopen?

Een tevreden klant zal altijd goede recensies van uw bedrijf op internet plaatsen, wat de organische zoekresultaten van uw bedrijf in zoekmachines zal verbeteren. Dus waar wacht je op? Vind het beste webdesignbedrijf dat een in het oog springende website kan maken die u kan helpen uw bedrijfsimago als het merk op de markt te ontdekken.

Bron: Gunjan Singh