We zijn dus in 2017. Als je een blogger bent, ben je misschien op zoek naar nieuwe SEO-strategieën om aan te werken. In dit artikel hebben we 3 tips die je kunnen helpen je SEO een boost te geven. Met deze tips kunt u waarde toevoegen aan uw site. Bovendien kunt u ook de autoriteit en de positie van uw blog of site verbeteren. Lees verder om meer te weten.

Waarde toevoegen

Het klinkt misschien repetitief, maar je blog moet inhoud hebben die veel waarde toevoegt. Niet alleen dat, de inhoud moet ook relevant zijn voor uw doelgroep. Eigenlijk draait het toevoegen van waarde niet alleen om kwaliteitsinhoud. Wat je moet doen, is je publiek kennen. Zodra u uw lezers kent, kunt u inhoud publiceren die zij zeer nuttig zullen vinden. Gebruik de volgende tips om waarde toe te voegen aan uw inhoud:

· Bekijk je bestaande berichten en zoek naar de meest populaire

· Meer weten over uw lezers en hun vragen beantwoorden

· Vind een manier om uw concurrenten te verslaan

· Ontdek hoe u meer te weten kunt komen over uw niche

Verbeter de browse-ervaring

Voor SEO moet je werken aan de gebruikerservaring. Ontdek hoe de gebruikerservaring u kan helpen meer verkeer voor uw blog te genereren. De gebruikerservaring begint trouwens met een zoekopdracht. Daarom wilt u misschien enkele aanpassingen maken om het zoeken gemakkelijker te maken.

· Test de links op uw site en repareer de kapotte. Dit vermindert het aantal pagina’s dat een 404-fout retourneert. Dit zal u ook helpen de pagina’s met dubbele inhoud te verwijderen.

· Zorg ervoor dat uw inhoud aantrekkelijk is. Het moet leesbaar zijn voor lezers en webcrawlers.

Gebruik video’s

Dit is het tijdperk van video-inhoud. Als u uw producten en diensten op de beste manier op de markt wilt brengen, naast het verbeteren van de positie van uw site, moet u video’s op uw site publiceren. Video’s krijgen meer aandacht van de kijkers dan tekst.

Het is een goed idee om professionals in te huren om video’s te maken en deze te optimaliseren voor je blog of website. Focus ook op de metagegevens van de video. Je hebt misschien gehoord dat één video beter is dan duizend foto’s, en dat is waar.

Gebruik sociale media

Sociale media moeten deel uitmaken van uw SEO-inspanningen. In feite krijgen duizenden sites verkeer van sociale-mediasites, met name Facebook. Laten we ViralNova nemen. De site werd in slechts een paar maanden populair. Het meeste verkeer van de site komt van Facebook. Daarom raden we u ten zeerste aan uw inspanningen te richten op sociale-mediasites voor SEO. U zult binnen enkele maanden verbluffende resultaten zien.

Dus als u op zoek bent naar manieren om uw SEO in 2017 een boost te geven, raden we u aan deze strategieën te bekijken. Hopelijk kun je beter scoren en veel verkeer voor je blog krijgen. Het enige dat u hoeft te doen, is consequent werken aan een betere toekomst.

Bron: Satvik Mittal