Bij GETPUBLIQ praten we over online zakelijke kansen, hoe u verkeer naar uw bedrijf kunt leiden en zakelijke marketing. wij brengen u de benodigde informatie om de nummer één ondernemer te worden en verkeer naar uw bedrijf te trekken. of het nu online of offline is, wat elk bedrijf nodig heeft, is verkeer en dit wordt bereikt door marketing. als je iemand bent zoals ik, zou je je niet alleen beperken tot internet om zaken naar je website te leiden, je zou ook dingen als flyers en posters en visitekaartjes kunnen proberen.

maar in het moderne woord is internet de belangrijkste aanjager van verkeer naar elke website, dus wendt u zich tot FACEBOOK en andere advertenties op sociale media en ontdekt u dat ze te duur zijn. in feite stijgen de kosten van reclame dagelijks en zelfs als u het geld uitgeeft, is er geen garantie dat dergelijke reclame winstgevend zal zijn.

De oplossing is organisch verkeer, dit soort verkeer is gratis en als je je kaarten goed plaatst, kan het je fortuin opleveren. dus hoe krijg ik dit soort verkeer naar mijn website. Nou, ik zal hier later meer over bespreken.

1.integreer video-tutorials in uw website:

dit is een van de manieren om verkeer naar uw website te leiden door korte video’s van minder dan vijf minuten te maken die bij mijn artikelen passen. U ziet dat YOUTUBE een van de belangrijkste aanjagers van verkeer naar een website is en door de advertenties die Google op uw video-inhoud plaatst, verdient u extra geld en kunt u dit medium gebruiken om websiteverkeer naar uw website te leiden. het hoge aantal shares en views op YOUTUBE kan ervoor zorgen dat uw video viraal gaat en als zodanig kunt u meer publiek naar uw website trekken.

2. E-mailmarketing is een goede keuze als u meer verkeer naar uw website probeert te trekken. naarmate meer en meer mensen uw website bezoeken, kunt u uw website integreren met nieuwsbrieven voor e-mailabonnementen, zodat nieuwe bezoekers hun e-mail kunnen inwisselen voor een mooi geschreven eBook dat u speciaal voor hen heeft geschreven. je kunt dan de e-mails die ze hebben verstrekt gebruiken om ze te bereiken door ze meer nuttige informatie te geven die ze kunnen gebruiken en hen te informeren over nuttige producten die ze kunnen kopen om hun leven en bedrijf te verbeteren. voortdurend communiceren met uw websitebezoekers via e-mail geeft een gevoel van vertrouwen. zodat uw klanten afhankelijk worden van uw advies. Daarom is eerlijkheid erg belangrijk bij e-mailmarketing.

3. Gebruik geweldige inhoud om nieuwe bezoekers aan te trekken

er is geen vervanging voor het plaatsen van geweldige inhoud op uw website. dit is de enige manier om steeds meer mensen naar je website te krijgen. dit komt omdat er dagelijks miljoenen mensen online op zoek zijn naar unieke inhoud over verschillende onderwerpen. de dagen van het herschrijven van software zijn voorbij omdat er fouten in verband met dergelijke software verloren zijn gegaan; wij bloggers moeten terug naar de ouderwetse manier van content maken: research en ouderwets typen van je artikelen.

Bron: Ali Akibu