7 Bewezen manieren om uw gerichte websiteverkeer te stimuleren

Een van de meest uitdagende punten voor multi-level marketing is om het webverkeer van uw gerichte website te verbeteren. Er zijn veel methoden om dit te doen, waaronder betaalde advertenties en marketing, die het werk doen. Als u echter begint, wilt u dit misschien niet proberen, omdat u nog steeds belt om te onderzoeken of uw webpagina’s voor het vastleggen van leads en verkopen transformeren.


Omdat ze niet weten hoe of wat ze moeten doen om het beoogde websiteverkeer te creëren dat nodig is om hun site succesvol te maken, mislukken geweldige deals van internetmarketeers online. Dit bericht spreekt over zeven geëvalueerde technieken die u zeker zullen helpen bij het verhogen van uw gerichte website webverkeer.

1. Kort kort artikel Marketing

Een trefzekere methode om uw gerichte internetsite-webverkeer te verhogen, is door trefwoorden en eerste verbeterde berichten voor uw internetsitebezoekers samen te stellen. Bovendien zal berichtreclame, zoals het wordt genoemd, u ongetwijfeld gedupliceerd, gericht webverkeer op de site opleveren dat op dit moment nog meer wil weten over uw diensten of product.

Er zijn verschillende manieren waarop u reclame kunt maken voor uw artikelen:

* Stuur ze naar blogpost directory site websites.

* Gebruik een oplossing voor het invoeren van korte artikelen, zoals een online marketeer voor delen of kort schrijven

* Gebruik een semi-automatische indiener van berichten, zoals Article submission Pro of Instant Article Submitter

* Ruil uw artikelen rechtstreeks met verschillende andere internetontwikkelaars.

2. Blog schrijven

Het consequent vrijgeven van voorlopige waardevolle webinhoud aan een individuele blogsite zal u zeker op dezelfde manier helpen bij het verhogen van uw gerichte websitewebverkeer.

De blogberichten die u op uw blogsite uploadt, kunnen weblinks bevatten naar uw verschillende andere websites die onthouden zijn. Deze backlinks verbeteren de Page Rank in Google.

3. Advertenties

* Craigslist * Gratis advertenties in de Verenigde Staten * eBay.com

4. Verbinden

Ten tweede, zoek naar gelijkwaardige, maar niet-concurrerende sites waarmee u weblinks kunt verhandelen. Talloze websites hebben geautomatiseerde verbindende softwaretoepassingen die ongetwijfeld naar backlinks zullen zoeken en u daarna onmiddellijk zullen opnemen. Daarom zal het verbinden met vergelijkbare websites uw gerichte website-webverkeer zeker extra stimuleren.

Verschillende andere technieken om uw weblinks een boost te geven, zijn onder meer:

* Link Exchange Services (zoals Link Vault of Link Metro).

* Koop links (van webdesigners of een weblinkmakelaar).

* Lijsten.

* Co-registratielijsten.

* Joint Venture (e-maillijsten van verschillende andere marketingprofessionals).

* Opt-in-lijst (u moet eerst uw eigen vermelding maken).

* Veilige lijsten.

5. Reclame en marketing.

* Ezine Advertising (adverteer in verschillende e-nieuwsbrieven).

* Pay-Per-Click (zoals Google, YPN, MSN Ad-center, enzovoort).

* Offline adverteren (brochures, direct mail reclame, etc.).

6. Sociale-mediasite.

# Sociale bladwijzers.

* Sociale multimedianetwerken. * Podcasts (breng je eigen podcasts uit). * YouTube. * Google Video.

# Sociale netwerken.

* Squidoo. * Mijn ruimte. * Ad-land Pro.* Directe wedstrijden.

# Sociaal stemmen.

* Graven. * Reddit. * Netscape.

7. Discussieforums.

Online discussieforums zijn een uitstekende methode om het webverkeer van uw gerichte website te vergroten. Als u reageert en onderwerpen begint in discussieforums, wordt u bekend en wordt er op u gerekend. Maak nooit koud reclame voor uw producten. De meeste internetdiscussieforums staan ​​een handelsmerk toe, een gebied onder uw artikelen waar u weblinks naar uw websites kunt plaatsen.

Regelmatig gebruik van deze methoden zal u zeker helpen bij het stimuleren van uw gerichte internetverkeer op uw website, de online internetmarketingprofessional met de meeste links en gericht internetverkeerssucces.


Een van de meest uitdagende punten voor marketeers op meerdere niveaus is om het webverkeer van uw gerichte website te stimuleren. Geweldige websites hebben geautomatiseerde verbindende softwaretoepassingen die naar backlinks zoeken en u daarna meteen opnemen. Het relateren aan vergelijkbare internetsites zal zeker ook uw gericht websiteverkeer verhogen.

Discussieforums zijn een superieure benadering om uw gericht websiteverkeer te verhogen. Als je reageert en onderwerpen begint in online discussieforums, leer je elkaar kennen en wordt er op je vertrouwd. Daarnaast maken de meeste online forums het mogelijk om een ​​merknaam in te voeren, dit is een plaats onder uw artikelen waar u weblinks naar uw websites kunt plaatsen.

Bron: Simon Edvin Rasmussen