Vraag je nu af, als alle bedrijven zulke goede diensten beloven, waarom zijn er dan vervelende websites van lage kwaliteit? Wie heeft die ontwerpen gemaakt? Dezelfde bedrijven verschijnen in de zoekresultaten. Dus, hoe filter je de rotte appels eruit om de juiste bedrijven te bereiken? Het cruciale aspect dat u moet weten voordat u een bedrijf inhuurt, is of ze de dingen zullen bieden die ze hebben beloofd.

Hier zijn enkele factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een bedrijf inhuurt:

1. Portefeuille

Alle bedrijven presenteren hun beste websites in het portfoliogedeelte. Het kan u helpen het creativiteitsquotiënt van hun team te beoordelen. Dit gebied toont het echte werk van de klant en weerspiegelt echt de ontwerpervaring van een bedrijf. Zorg ervoor dat de algehele stijl van de webdesigner in hun portfolio overeenkomt met uw vereisten. Doorloop de websites die in hun portfolio worden weergegeven om ervoor te zorgen dat ze gebruiksvriendelijk, foutloos en snel laden.

2. Ervaring

Het betreffende bureau moet aanzienlijke ervaring hebben met WordPress, e-commerce, WooCommerce, Magento en andere vergelijkbare technologieën. Controleer of de ontwerper, die daadwerkelijk aan uw site gaat werken, goed thuis is in alle webtechnologieën. Als het project flash vereist voor een geanimeerde clip, moet de ontwerper deze taak kunnen volbrengen.

3. Tijdlijn

Elk project heeft een deadline of tijdsbestek waarbinnen het opgeleverd moet worden. De meeste bedrijven laten zien dat ze zich inzetten om hun projecten op tijd op te leveren. De voltooiingstijd is niet afhankelijk van de eenvoud van het project. Elke site, of deze nu eenvoudig of complex is, heeft minimaal 2-3 weken nodig om alle processen te doorlopen, van de analysefase tot de testfase. Als iemand beweert dat ze u het project binnen 2-3 dagen kunnen opleveren, wees dan achterdochtig. Huur iemand in die de nodige tijd zal vragen met betrekking tot de vereisten van het project.

4. Klantenservice

Vaardigheid is niet van belang als ze niet in staat zijn om tijdig te reageren op telefoontjes of e-mails. Als ze hun klanten tijdens kantooruren negeren, is de kans groot dat ze de deadline niet halen en waarschijnlijk geen betere after-salesservice kunnen bieden. Liever een bedrijf dat 24/7 klantenservice biedt.

5. Communicatieve vaardigheden

Communicatie speelt een vitale rol, samen met de eigenlijke website ontwerpen en programmeren. Blijf gewoon uit de buurt van iemand die niet goed kan communiceren en laat reageert. U kunt hun communicatie-efficiëntie evalueren via eerste oproepen, e-mails of voorstellen.

6. Servicenormen

Alle bedrijven beloven dat ze klanten een geschikte marketingstrategie zullen bieden, samen met de ontwerp- / ontwikkelingsoplossingen. Algehele service betekent dat ze andere digitale oplossingen bieden, zoals SEO, e-commerce, mobiele compatibiliteit en sociale-mediamarketing om uw bedrijf online te laten slagen. Voor elke beloofde dienst moet je een bureau vinden dat bestaat uit een team van experts.

Dit zijn de weinige eigenschappen die een goed webdesignbedrijf zou moeten bezitten. Vermijd bedrijven die de laagste tarieven bieden maar geen duidelijkheid hebben over de voortgang van de projectontwikkeling. Kies in plaats daarvan er een die voldoet aan uw budget en technische vereisten.

Bron: Joe Beyer