Als marketingadviseur zijn uw website en uw e-zine uw meest effectieve manieren om nieuwe klanten te krijgen.

Niets anders komt in de buurt.

Hier leest u hoe u het meeste uit uw e-zine haalt…

Een e-zine moet een persoonlijk gesprek zijn met een enkelvoudig persoon. Vertel ze wat je die week op tv hebt gezien of vertel ze dat je in Vegas was (als je in Vegas was), of waar je ook was.

Voeg slechts een paar regels toe: “Ik zag deze show, zag Love at the Mirage met de Beatles, Cirque de Soleil – het was echt gaaf; ga daarheen als je in de stad bent.”

Als ik in een echt cool restaurant heb gegeten, zeg ik: “Ik heb bij Emeril’s gegeten, man, je moet daarheen gaan, dat was gewoon heel goed.”

Als ik mijn zoon ergens anders mee naartoe zou nemen, zeg ik: “We zijn naar Treasure Island geweest en hebben naar de sirenes gekeken. Je moet je kinderen daarheen brengen als je de kinderen in de stad hebt.” Zulke dingen.

Mensen leren je kennen. Ze leren je zwakke punten kennen, wat erg belangrijk is.

Ze leren dat je een echt persoon bent en dat je geen Superman bent, en dat je communiceert als een persoon die uitdagingen in het leven heeft – dat gaat ook mis bij jou. “De IRS heeft ons gecontroleerd, bah, ik haatte dat!” of wat dan ook.

Ga dan naar binnen en praat met mensen, geef mensen waardevolle informatie; Lidwoord. Geef ze echt coole dingen die ze nergens anders zouden kunnen krijgen als ze het probeerden.

Hiermee onderscheid je jezelf.

Je bent altijd welkom om een ​​beetje reclame in je e-zine te plaatsen, meestal is helemaal onderaan goed. Laat mensen er doorheen komen.

Ontwikkel de relatie – probeer niet snel rijk te worden. Langzaam rijk worden is hetzelfde.

De grootste zorg die u en ik hebben als er iemand aan onze deur komt of we iets kopen; en trouwens, dit is waarschijnlijk een van de meest onderzochte gebieden die er momenteel zijn.

Dokter Erik Knowles van de University of Arkansas heeft veel onderzoek gedaan naar dit specifieke gebied.

Het wordt de Omega-strategie genoemd. Het is een strategie die niets te maken heeft met het creëren van meer waarde met uw product of uw voorstel.

Laat uw prospect weten dat u een mens bent. Dit vergroot je kans om vertrouwen te winnen en ervoor te zorgen dat de persoon je aardig vindt.

Letterlijk door mensen je zwakheden te vertellen of ze te laten weten dat je geen perfecte staat van dienst hebt – alle nucleaire verdedigingsraketten vallen neer.

De persoon realiseert zich dat ze met iemand praten die eerlijk is; iemand die ze niet BS-ing. Het is alsof, de man vertelde me net dat hij niet perfect is. Ik hoef niet op zoek te gaan naar zijn onvolmaaktheid.

Dit gaat een lange weg in de richting van niet alleen het opbouwen van een verstandhouding, maar het maken van verkoop. En ja, het is gedocumenteerd; je verdient waarschijnlijk twee tot drie keer meer geld per persoon als je dat soort concept gebruikt.

Mensen doen zaken met mensen die ze kennen en vertrouwen. Laat uw e-zine helpen bij het ontwikkelen van relaties die uw bedrijf zullen uitbreiden.

Bron: Michael Senoff