Als je de moeite neemt om een ​​website te maken, er geweldige inhoud voor te ontwikkelen en uiteindelijk je producten en diensten ervan wilt verkopen, dan wil je dat mensen je website bezoeken.

Dus wat kunt u doen als het verkeer binnendruppelt, maar u had veel meer verwacht? Waar zijn alle mensen en waarom komen ze niet naar uw website?

Wees niet ontmoedigd. Het is tijd om meer websiteverkeer te gaan genereren. Hier zijn 5 manieren waarop u het kunt doen, zonder dat het u een cent kost.

1. SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Dit is het proces van het verbeteren van uw positie op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines wanneer mensen op zoek zijn naar uw type producten of diensten. Begin met het plaatsen van trefwoorden op zichtbare plaatsen, zoals in uw koppen, links, categorieën, beschrijvingen, enz., om websurfers aan te moedigen te klikken, meer te lezen en actie te ondernemen.

2. Blijf nieuwe inhoud maken

Schrijf niet een paar artikelen of blogposts en stop. Uw publiek en de zoekmachines zijn gebrand op uw informatie. Voeg regelmatig nieuw inhoudsmateriaal toe aan uw website. Houd er rekening mee dat infographics, artikelen of blogposts, foto’s, mp3-bestanden en video’s typen inhoud zijn die meer verkeer naar uw website trekken.

3. Maak een speciaal rapport

U kunt het juiste soort verkeer aantrekken als u een gratis, speciaal rapport aanbiedt over de meest voorkomende problemen die uw lezers ervaren. U geeft ze het gratis rapport in ruil voor het aanmelden en het geven van hun e-mailadres. Zodra ze op uw e-maillijst staan, kunt u ze via e-mail op de markt brengen met meer informatie en links naar uw website.

4. Doe mee met sociale media

Wees actief en betrokken bij sociale mediaplatforms zoals Facebook, YouTube, Twitter en Pinterest. Zodra u de sociale-mediasites heeft ontdekt die uw publiek verkiest, kunt u berichten en andere informatie op die sites delen om meer gericht verkeer naar uw website te leiden.

5. Maak een Facebook-groep

Een Facebook-groep kan een geweldige manier zijn om nieuwe leads te vinden en in contact te komen met bestaande klanten. Wanneer u een Facebook-groep maakt die relevant is voor uw bedrijf, creëert u in feite een community waar mensen met dezelfde interesses met u en met elkaar kunnen communiceren. Naast het maken van uw eigen groep, kunt u lid worden van verschillende groepen die verband houden met uw niche en hieraan deelnemen. Wanneer andere leden zien dat uw opmerkingen waarde toevoegen, zullen ze uw website gaan bekijken.

Bron: Jon Allo