Bij het ontwerpen van een webpagina is het erg belangrijk om rekening te houden met bepaalde basisaspecten op SEO-niveau.

Aan de ene kant het thema van de esthetiek, dat is een aantrekkelijke en gemakkelijk te navigeren pagina voor mensen en aan de andere kant voor onze webpositionering. Als u een website heeft waar gebruikers de neiging hebben om vele minuten te blijven en door verschillende secties te bladeren en onze inhoud te delen, helpt dit ons om ons SEO-werk te verbeteren.

Aan de andere kant is de juiste structuur van een webpagina voor zoekmachines.

TIPS:

1 – Laat uw gebruikers niet denken: gebruikers moeten begrijpen wat de pagina is en wat ze willen overbrengen. Als u op een link klikt, moet u naar de juiste plaats gaan.

2 – Maak webs weinig hiĆ«rarchisch. Probeer dat de gebruiker niet meer dan 4 klikken nodig heeft om naar de gewenste sectie te gaan. De klant moet komen waar hij wil zonder in veel secties te hoeven komen.

3 – Maak unieke URL’s. Dat gebruikers niet dezelfde inhoud uit verschillende secties kunnen zien. Elke sectie moet uniek zijn en een speciale waarde hebben.

4 – Zorg ervoor dat de interne links ergens voor werken. Wanneer een gebruiker op een link klikt, moet de gebruiker begrijpen waar het ons naartoe brengt en waarom het ons naar dat gedeelte brengt.

Dit zijn enkele van de basistips bij het ontwerpen/programmeren van een webpagina. Het is erg belangrijk om ze altijd in gedachten te houden voor beter browsen voor de gebruiker en voor Google-indexering.

We ontwerpen websites op maat van uw behoeften, van eenvoudige sjablonen tot het maken van aangepaste ontwerpen. We gebruiken voornamelijk de WordPress Content Management System (CMS), dat gratis en eenvoudig is en een grote flexibiliteit bij het beheer biedt.

Na analyse en audit van uw online aanwezigheid, presenteren we een architectuur en een richtlijn voor het ontwerp van uw nieuwe site. Bij elke stap zorgen we ervoor dat het imago en de cultuur van uw bedrijf gerespecteerd worden.

We geven prioriteit aan uw informatie en presenteren deze om de beste ervaring voor uw bezoekers te bieden. Wij ontwerpen websites die resultaat opleveren. We willen dat uw bezoekers handelen door contact met u op te nemen of een aankoop te doen op uw site.

Wist u? Internetgebruikers browsen nu vaker op hun smartphone dan op hun computer. Daarom zijn al onze websites reagerend ontwerp, dat wil zeggen, ze zijn geschikt voor mobiele schermen (telefoons en tablets). In staat zijn om alle gebruikers tegemoet te komen met een site die op alle soorten schermen wordt weergegeven en u zult een betere retentie van uw bezoekers zien, naast het helpen van uw SEO.

Bron: Nisar Ahmed