Als u online geld wilt verdienen, moet u gerichte websitebezoekers hebben die dagelijks, wekelijks en maandelijks naar uw site gaan. Dit is het geval voor elk product of elke dienst die u nu of in de toekomst wilt promoten. Veel mensen realiseren zich niet dat RSS-feeds uitstekend zijn voor het genereren van het soort verkeer dat ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun online inspanningen.

Voor het geval u niet bekend bent met waar RSS voor staat, het betekent Really Simple Syndication en het is een zeer effectieve manier om uw blog of website te promoten. In dit artikel ga ik uitleggen hoe nuttig dit kan zijn, en demonstreren waarom veel mensen deze specifieke techniek voor het genereren van verkeer gebruiken.

Degenen die een WordPress-blog hebben, hoeven zich geen zorgen te maken over het maken van een RSS-feed, omdat deze automatisch voor hen wordt gemaakt. Elke keer dat ze nieuwe en nieuwe inhoud op hun blog plaatsen, wordt hun RSS-feed automatisch bijgewerkt met de titel en de eerste paar zinnen van hun meest recente bericht.

Hoewel de RSS-feed standaard hun laatste 10 berichten weergeeft, kunnen ze dit wijzigen via hun Word Press-beheerderspaneel. Ik verander meestal mijn instellingen om de laatste 20 berichten in mijn feed weer te geven. Elke pagina op je blog moet een knop ‘Abonneren op onze feed’ hebben, zodat individuen zich gemakkelijk kunnen abonneren als en wanneer ze dat willen. Bezoekers van uw site kunnen een melding krijgen telkens wanneer u nieuwe inhoud op uw blog plaatst.

Omdat dit allemaal op de achtergrond gebeurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het handmatig bijwerken van uw feed of het contacteren van abonnees. Zolang de inhoud die je plaatst nuttig en informatief is, worden ze op de hoogte gesteld van je nieuwe inhoud en blijven ze je blog bezoeken.

U kunt degenen die onlangs niet op uw blog zijn geweest op de hoogte stellen van een nieuwe feed waarop ze zich kunnen abonneren als ze dat willen, en u kunt uw RSS-feed ook indienen bij feeddirectories. Als iemand op de hoogte wil blijven van wat je op je blog plaatst, kunnen ze je feed vinden in deze feed-directories en zich erop abonneren. Er is een programma genaamd Feed Burner dat u kunt gebruiken om een ​​andere feed voor uw bestaande feed te ontwikkelen. Omdat Google de eigenaar is, wordt uw nieuwe inhoud snel geïndexeerd.

Een ander ding dat ik wil zeggen over deze feed, is dat je hem kunt promoten als een website. Dit zal resulteren in meer abonnees, wat leidt tot meer gerichte bezoekers van uw blog. U kunt zelfs inkomsten genereren met uw RSS-feed om er inkomsten mee te verdienen, maar dat is het onderwerp van een ander artikel.

Bron: James C Patterson