Er zijn veel aspecten aan een website-ontwerp, die samen de woordenboekbetekenis van a . vormen goed webdesign. Veel mensen die praten over een goed webdesign, impliceren een goed uitziende en visueel aantrekkelijke website. Men moet echter niet vergeten dat uiterlijk slechts een klein onderdeel is van een goed webdesign; er zijn verschillende andere factoren die aandacht verdienen.

  • Goed ontwerp ziet er goed uit Onthoud bij het maken van een webdesign altijd dat de eerste indruk de laatste indruk is. Een goede lay-out van de website en aantrekkelijke graphics zullen veel bezoekers naar uw site trekken. Maar als de bezoeker er eenmaal is, heeft hij veel meer nodig dan alleen een goed ontwerp om hem vast te houden.
  • Zoekmachine vriendelijke site Het heeft geen zin om een ​​goed uitziende website te hebben als niemand hem ooit bezoekt. De website moet dus zoekmachine vriendelijk zijn. Belangrijke trefwoorden en trefwoorden dienen zoveel mogelijk op de homepage te verschijnen. Dit zal grote zoekmachines helpen uw site gemakkelijk te vinden. Hogere zoekmachine rankings impliceren meer hits en grotere verkoopkansen.
  • bruikbaarheid Een website moet gemakkelijk en intuïtief te gebruiken zijn. Navigatie moet gemakkelijk toegankelijk zijn op elke pagina: de algemene regel is dat u met 2 klikken of minder naar elke pagina van de site moet gaan. Een complexe navigatiestructuur zal uw bezoekers frustreren en zullen uw site onmiddellijk verlaten als ze niet kunnen vinden wat ze zoeken.
  • Inhoud en sitedoel Voordat u begint met het ontwerpen van een website, moet u de doelstellingen en het doel van de site definiëren. Een goed ontwerp houdt rekening met het doel van de site en werkt daar naartoe. De inhoud van de site moet up-to-date zijn en de hoofddoelen van uw site weerspiegelen.
  • Actieve links Alle links moeten actief en live zijn. Gebroken links spreken boekdelen, niet alleen voor de website, maar ook voor het bedrijf.
  • Sitestructuur Het bouwwerk van uw site ligt binnen de codeer- en programmeerstructuur. Een sterke site moet openlijk bruikbaar zijn in alle browsers, besturingssystemen en schermformaten zonder extra plug-ins.
  • Contactpagina Een goede website moet een contactpagina hebben, met vermelding van het postadres, telefoonnummer en e-mailadres.
  • ISP De rol van je host is cruciaal in een goede website. De ISP zou een geweldige uptime moeten hebben en hoge overdrachtssnelheden moeten hebben.

Door deze richtlijnen te volgen, kunt u een site maken die visueel aantrekkelijk is, gemakkelijk te navigeren en voor zoekmachines geoptimaliseerd. Een goed webdesign genereert meer verkoopkansen en brengt meer geld in uw zak.

Bron: Amjad Islam Khan