Als u bezoekers massaal naar uw bedrijfswebsite wilt trekken en van die bezoekers klanten wilt maken, moet u goed nadenken over SEO-services. Er zijn bedrijven die namens u zoekmachineoptimalisatie uitvoeren en een van hen is: FATJOE. Het bedrijf belooft veel, maar maakt het waar? Bekijk onze FATJOE-recensie terwijl we in alle hoeken en gaten kijken om erachter te komen.

Wie is FATJOE?

FATJOE claimt een van de grootste uitbestede servicebureaus voor linkbuilding en contentcreatie ter wereld te zijn.

Opgericht in 2012 heeft het bedrijf een lange weg afgelegd, met meer dan 100 leden die gespecialiseerd zijn in contentmarketing en linkbuilding. Het bedrijf heeft campagnes geleverd aan meer dan 5000 wereldwijde agentschappen.

Ze hebben een voorbeeldige staat van dienst in het op tijd leveren en zijn trots op een ongeëvenaard niveau van klantenondersteuning.

Het bedrijf is erg trots op de aangeboden service en gelooft dat ze een van de meest kosteneffectieve en schaalbare services bieden. Dit is waarom ze een 100% geld-terug-garantie als u niet helemaal tevreden bent.

Laten we dus eens kijken naar wat er daadwerkelijk wordt aangeboden.

Wat biedt FATJOE?

FATJOE belooft betere SEO te leveren en ze doen dit door een breed scala aan services aan te bieden om dit te ondersteunen.

Op hun website beweert het dat ze “SEO-services aanbieden die zijn gebouwd om te worden doorverkocht”. Hun diensten zijn speciaal ontworpen voor marketingteams en -bureaus en ze beweren dat meer dan 5000 bureaus en teams op hun diensten vertrouwen.

Deze diensten omvatten:

 • Blogger-bereik;
 • Niche-editing;
 • Lokale bedrijfscitaten;
 • Verspreiding van persberichten;
 • Infografisch bereik;
 • Bereikboost;
 • Meertalig bereik;
 • Inhoud schrijven;
 • Infografisch ontwerp;
 • Blogbeschrijving schrijven;
 • Blog 2 filmpje.

Laten we nu dieper ingaan op deze services in onze FATJOE-recensie.

Outreach voor bloggers

We hebben de service voor bloggers uitgebreid onder de loep genomen. Er wordt beweerd dat het de nummer 1 blogger outreach-service, maar is dat zo?

Het is gemakkelijk om aan de slag te gaan, u hoeft alleen maar op het pakket te klikken dat bij uw wensen past. U gaat dan verder met het verstrekken van uw gegevens, samen met het aantal sites dat u wilt bereiken, ankertekst en dergelijke.

Er zijn eigenlijk drie verschillende fasen in de outreach voor bloggers-service; dit zijn de outreach-fase, de inhoudsfase en ten slotte de plaatsingsfase.

De outreach-fase is het bestelgedeelte zoals hierboven beschreven. In de inhoudsfase kiest u de lengte van de inhoud die u wilt. Hoewel u kunt kiezen uit 500 woorden, moet u er rekening mee houden dat Google de voorkeur geeft aan lange inhoud, meer dan 1000 woorden.

FATJOE biedt een reeks pakketten aan (zie de afbeelding hieronder), deze variëren van laag tot premium plus.

Verkrijg een hogere ranking in zoekmachines door middel van outreach voor bloggers

Door contact op te nemen, kunt u uw inhoud met anderen delen en hogere rankings krijgen in de zoekmachines. Lange inhoud is een geweldige manier om dit te bereiken, omdat je hiermee een onderwerp uitgebreid kunt behandelen. Dit helpt niet alleen de lezers, maar ook Google vindt het geweldig.

Ten slotte is er de plaatsingsfase. Er wordt inhoud geplaatst die goed geschreven en uniek is en uw ankertekst en link bevat.

Outreaching is een zeer hulpmiddel om de positie in zoekmachines te verhogen en daardoor meer bezoekers binnen te halen en FATJOE lijkt het buitengewoon goed te doen.

De voordelen van deze professionele service zijn onder meer:

 • Het bedrijf beveiligt alleen plaatsingen die ze echt hebben bereikt;
 • Uw links zijn in de stroom van de inhoud en lezen natuurlijk;
 • De geschreven inhoud is uniek en van hoge kwaliteit;
 • Fatjoe bereikt alleen websites en blogs met een hoge domeinautoriteit, zodat u er zeker van kunt zijn dat de links van hoge kwaliteit zijn;
 • Dubbele plaatsingen per domein worden vermeden.

De voordelen om uw bereik in handen van professionals te geven, zijn onder meer:

 • Minder stress voor u en tijdwinst in vergelijking met zelf doen;
 • U weet dat het bereik alleen gericht is op kwaliteitssites;
 • Sites hebben een hoge domeinautoriteit;
 • Links staan ​​in de inhoud, niet alleen onderaan in het auteursvak.

Niche-editing

De niche-editingservice lijkt veel op de blogger-outreach-service in die zin dat deze een outreach-fase, inhoudsfase en plaatsingsfase heeft.

In de eerste fase geef je FATJOE de doel-URL en ankertekst en het team zoekt op internet naar blogposts. Ze bekijken eventuele kansen en nemen vervolgens contact op met de eigenaar van de blog om te praten over hoe ze waarde kunnen toevoegen aan de post.

Schrijvers van inhoud zullen vervolgens de berichten verbeteren door relevante inhoud van hoge kwaliteit toe te voegen, om waarde toe te voegen en uw link op natuurlijke wijze in de inhoud op te nemen.

Vervolgens bekijkt u vanuit uw dashboard de niche-bewerkplaatsingen.

Persbericht distributieservice

Wanneer u nieuwe producten en diensten op uw website of in de winkel uitbrengt, heeft u de mensen nodig die hiervan op de hoogte zijn. Een geweldige manier is om een ​​persbericht uit te brengen en Fatjoe biedt een persbericht distributie service.

FATJOE kan uw persberichten verspreiden via meer dan 350 nieuwe verkooppunten en een geweldige 100.000 plus journalisten om uw nieuwe product/dienst naar buiten te brengen.

Het bedrijf biedt een tijdje distributieservice voor persberichten, inclusief het schrijven van de release zelf en de distributie.

Onbeperkte revisies van persberichten

Ze hebben een professioneel team van schrijvers die gespecialiseerd zijn in het schrijven van persberichten. Deze professionals maken je vrijlating professioneel en verbazingwekkend, Fatjoe biedt onbeperkte revisies van uw persbericht totdat u er helemaal tevreden mee bent.

Het bedrijf zal uw release vervolgens op hun netwerk plaatsen en u kunt alle publicaties zien en waar deze op internet zijn geplaatst, plus een rapport vanuit uw dashboard.

De voordelen om te profiteren van de Fatjoe-persberichtdistributieservice zijn:

 • Direct online nieuws;
 • Natuurlijke promotie;
 • Professioneel geschreven persberichten;
 • Persberichten geven de indruk dat u een leidende autoriteit bent;
 • Toegang tot een live white label publicatierapport.

Infografieken

Laten we eerlijk zijn; infographics zijn een grote hulp om bezoekers aan te moedigen door uw inhoud te bladeren, uw artikelen te lezen en een aankoop te doen.

FATJOE biedt een infographic outreach-service om ervoor te zorgen dat u alleen hoogwaardige infographic-links. Hun indieningsservice omvat het schrijven van een beschrijving bij de infographic van tussen de 100 en 300 woorden.

De service omvat ook de mogelijkheid om de voortgang van plaatsingen te volgen, plus de mogelijkheid om een ​​rapport te exporteren voor white labelling.

De vele voordelen van het gebruik van de infographics-outreach-service van het bedrijf zijn onder meer:

 • Gerichte bezoekers aansturen;
 • De kans dat infographics viraal gaan;
 • Het verkrijgen van vertrouwde merklinks;
 • Het verkrijgen van merkgeloofwaardigheid.

Diensten voor het schrijven van inhoud

Ze zeggen dat inhoud koning is, maar is FATJOE de koning van inhoud?

Welnu, in onze FATJOE-recensie denken we van wel. Snel inhoud van hoge kwaliteit wordt beloofd voor concurrerende prijzen en we moeten zeggen dat we onder de indruk zijn van de vermelde prijzen.

De inhoud is geschreven door interne inhoudschrijvers en deze schrijvers worden gebruikt door veel merknamen, bureaus en SEO’s.

Content bestellen is eenvoudig en kan via je eigen dashboard. Kies simpelweg om ‘inhoud te bestellen’ en kies vervolgens hoe lang u wilt dat uw inhoud is, rekening houdend met het feit dat lange inhoud meer wordt gewaardeerd door Google en andere zoekmachines dan kortere inhoud.

Fatjoe kiest vervolgens uit hun grote schrijversstal de meest geschikte copywriter. De schrijver gaat vervolgens door met beoordelen en onderzoeken om aan de vereisten van de opdracht te kunnen voldoen en inhoud van hoge kwaliteit te schrijven.

Experts op het gebied van copywriting lezen de inhoud vervolgens na om er zeker van te zijn dat deze van hoge kwaliteit is en u kunt de inhoud bekijken en lezen voordat u zich afmeldt.

De vele voordelen van het kiezen van Fatjoe voor het maken van inhoud zijn:

 • Inhoud van hoge kwaliteit is geschreven door Britse/Amerikaanse native schrijvers;
 • Artikelen van tijdschriftkwaliteit;
 • Kleine stukjes inhoud voltooid in slechts een paar dagen;
 • Schrijvers zijn vooraf gescreend op ervaring en kwaliteit;
 • Inhoud is scherp geprijsd.

Moet je voor FATJOE kiezen?

Dus daar is onze FATJOE-recensie. We hebben alle diensten die door het bedrijf worden aangeboden grondig onderzocht, dus raden we u aan om ze te kiezen en zo ja, waarom?

Dit SEO-bedrijf biedt een volledig aanbod van diensten, inderdaad alles wat u zou willen als u meer bezoekers naar uw site wilt trekken en een hogere Google-ranglijst wilt behalen. U hoeft geen service voor het maken van inhoud te kiezen voor uw geschreven inhoud en vervolgens op zoek te gaan naar een ander bedrijf dat linkbuilding, outreach enzovoort aanbiedt. Fatjoe doet het allemaal in één.

Dus, levert het bedrijf betere SEO? Wij denken van wel en geven dit bedrijf ons keurmerk en je hebt niets te verliezen, want je krijgt een 100% geld-terug-garantie.

FATJOE klantrecensies

Dit is wat eerdere en huidige klanten van Fatjoe zeggen over de diensten.

Bron: Allison B Blackburn