Technologie is de laatste tijd in onze handen – virtueel. Verdwenen meet de tijden van het krijgen van een receptie, zittend op een personal computer om toegang te krijgen tot het web. Van smartphones tot wifi, iedereen heeft het internet zo vaak mogelijk bij zich. Of je nu in een restaurant of op het landingsveld bent, het is mogelijk om overal toegang te krijgen tot internet.

Steeds meer websites van Design Company richten zich de laatste tijd op de mobiele versie van de website, in plaats van op de desktopversie. In sommige gevallen wordt de desktopwebsite op de telefoon bekeken, maar deze eindigt meestal in een minder dan ideale expertise.

Om deze reden, een webdesignbedrijf in India dat ooit een internetsite heeft gemaakt, moet er speciale aandacht worden besteed aan het plannen van de mobiele versie. Waarom? als gevolg van slachtofferschap eindigt een identieke stijl voor alle apparaten niet in de beste gebruikersexpertise.

Een responsive webdesign kiezen

U kunt kiezen voor een aparte stijl voor de mobiele website of u kunt webontwikkelaars in India vragen om een ​​responsieve stijl voor u te maken. Een responsive stijl past zich aan de schermgrootte aan, waardoor een aparte mobiele website niet meer nodig is.

1. Hoge laadsnelheden

De oppervlakte-eenheid voor desktopsites is meestal snel genoeg, maar de gebiedseenheid voor mobiele sites wordt meestal verwaarloosd. als u eenmaal een mobiele website heeft gepland, wilt u er zeker van zijn dat deze zo snel mogelijk groeit. een website laadt idealiter in 3 seconden – of minder. het maakt niet uit vanaf welk apparaat de gebruiker de site bezoekt, deze moet altijd snel en soepel worden geladen.

2. Flexibele afbeeldingen

Aangezien het scherm van een telefoon veel kleiner is dan een computer, wil je de keuze tussen zoomen of vergroten van afbeeldingen belichamen voor een veel betere leesbaarheid. Als ze uw productafbeelding niet goed kunnen zien, zijn ze niet bedoeld om te kopen.

3. Leesbare tekst

Lezen op een telefoonscherm is moeilijk voor de ogen. Daarom moet je ervoor zorgen dat elke tekst groot en leesbaar genoeg is. selecteer donkere tekst op een lichtgewicht achtergrond en niet andersom.

4. Makkelijk te vinden contactgegevens

Uw contactgegevens zijn een van de belangrijkste dingen waar gasten op jagen nadat ze naar uw website zijn teruggekeerd. Terwijl u een contacttype op een desktopwebsite kunt integreren, wilt u op een mobiele website direct klikbare contactgegevens hebben. Het kan heel goed een e-mailadres van Associate in Nursing zijn of een livechat-mogelijkheid, maar verklaar dat gasten geen tijd hoeven te verspillen aan het uitzoeken van uw contactgegevens.

5. Integratie van sociale media

Elke desktopwebsite heeft geïntegreerde sociale-mediaknoppen en deze zouden vergelijkbaar moeten zijn voor de mobiele website. Zodra sociale media-knoppen zijn geïntegreerd voor het delen van functies, bevestigt u de vierkante maat schoon en eenvoudig gevonden door gasten,

Als je iets wilt leren? Bezoek- http://www.stepsindigital.in/

Bron: Amit Mohol