Snel copywriting voor het web kan lonend en plezierig voor u zijn. Als u in korte tijd veel teksten en artikelen kunt maken, gaan er veel kansen voor u open. Het schrijven van artikelen en copywriting is nu de meest lucratieve webgebaseerde inkomstenbron. Er zijn veel eBook-auteurs en artikelmarketeers op internet die gebruik maken van de diensten van freelanceschrijvers die bereid zijn korte en nuttige artikelen te schrijven die in e-magazine kunnen worden geplaatst of als gerichte advertentie-inhoud op hun websites en e-commercesites kunnen worden geplaatst.

Om meer te verdienen, moet je een redelijk goed gemaakt exemplaar of artikel schrijven en je moet het snel schrijven, zodat sites en auteurs je vroeg kunnen betalen en meer schrijfprojecten kunnen toewijzen. U kunt de kunst van snel copywriting en het schrijven van artikelen onder de knie krijgen door enkele eenvoudige schrijftips te volgen die gemakkelijk te volgen zijn. Maak eerst een titel; de titel zal dienen als uw ankerpunt. De hele inhoud van het artikel of de kopie draait om jouw titel. Introduceer dan je onderwerp. Schrijf niet meer dan 4 zinnen voor je inleiding. U kunt uw hele artikel in de inleiding schetsen.

Werk je onderwerp verder uit. Dit zal dienen als je lichaam. Bevestig uw mening of feiten die u uit uw onderzoek hebt geleerd. Gebruik actieve werkwoorden en als je een kopie schrijft, schrijf dan in de eerste persoon. Schrijf alsof je tegen een persoon praat, of beter nog, schrijf een gepersonaliseerde kopie met ‘jij’ en ‘ik’ om je doelpersoon aan te spreken. Eindig met een knal. Sluit uw artikel af door uw punten samen te vatten of aanbevelingen te doen en zorg ervoor dat u een zin uit uw inleiding noemt. Op deze manier zal uw lezer uw eerste bewering onthouden en zal hij nooit vergeten wat u hebt geschreven.

Het is gemakkelijk om de kunst van snel copywriting voor het web onder de knie te krijgen. Het kan een lonende kennis zijn en je kunt er veel aan verdienen.

Bron: Sean Mize