Door lockdowns en mandaten gingen in 2021 meer mensen dan ooit op zoek naar manieren om geld te verdienen met thuiswerken. Velen zagen bloggen vooral als een online bedrijf. Het probleem was echter dat velen van hen niet echt wisten hoe ze geld konden verdienen met een blog. Dus hoe kan het worden gedaan?

Blijf lezen en ik doorloop 3 stappen die je moet nemen om een ​​online blogger te worden.

Eerst moet je de juiste niche vinden om in te werken. Je moet een “hongerige markt” vinden, mensen die op zoek zijn naar informatie om te lezen en op zoek zijn naar producten om te kopen.

Het moet ook een niche zijn waarin je geïnteresseerd bent, omdat je er veel blogposts over zult schrijven.

Als je eenmaal weet waar je over gaat bloggen, moet je een blog maken. Dit is eenvoudig te doen met alle beschikbare blogsoftware. U kunt zelfs gratis een blog opzetten via platforms zoals Google’s eigen Blogger-service. Blogger bestaat al jaren en wordt gebruikt door veel succesvolle bloggers, waaronder ik.

Nadat u uw blog heeft opgezet, kunt u deze vullen met nuttige inhoud, producten om te verkopen en advertenties op locatie voor extra inkomsten. Sommige bloggers verdienen op deze manier duizenden, verkopen producten online als partners en verdienen geld via PPC-advertenties.

Zodra je genoeg pagina’s hebt opgezet, is het tijd om je blog op de markt te brengen om zoveel mogelijk bezoekers te krijgen. En als je een e-mailabonnement op je blog hebt, kun je in contact blijven met iedereen die zich aanmeldt.

Marketing kan worden betaald of gratis worden gedaan via sociale media en artikelgidsen. Wanneer u net begint, is het beter om gratis marketing te gebruiken, hoewel u ervoor kunt gaan en ervoor kunt betalen als u dat wilt en als u al over het geld beschikt. Persoonlijk heb ik nog nooit betaald voor online advertenties voor mijn website en blogs. Misschien laat ik geld op de spreekwoordelijke tafel liggen door op deze manier te marketing, maar mijn online succes door de jaren heen was goed zonder.

En dat zijn de 3 stappen die je moet nemen. Kies uw niche, start een blog, sluit u aan bij een aangesloten netwerk om producten te vinden om te promoten en breng uw blog op zoveel mogelijk plaatsen op de markt om duizenden bezoekers te krijgen. Zorg ervoor dat u op de juiste plaatsen marketing doet om de juiste soort bezoekers te krijgen.

Dus waar wacht je op?

Start vandaag nog uw eigen blog waarmee u geld kunt verdienen.

Bron: Ruth Barringham