Uw non-profitwebsite is een belangrijk onderdeel van uw communicatiestrategie. Gebruik de drie C’s om uw huidige website te evalueren en als onderdeel van het planningsproces terwijl u verder gaat met het maximaliseren van de waarde van internet voor het bouwen van uw organisatie.

communicatie

Uw website is een knooppunt voor uw internetcommunicatie. In uw nieuwsbrief, sociale media, e-mailhandtekeningen, link terug naar uw website om mensen naar uw website te brengen. Zodra de persoon uw website bezoekt, moeten ze informatie zien die boeiend en waardevol voor HEN is.

Geloofwaardigheid

U heeft slechts enkele seconden om de aandacht te trekken en vast te houden van de persoon die uw website bezoekt. Eerste indrukken tellen WEL. De persoon moet in zeer korte tijd zien dat de website voor HEN interessant is.

Hier zijn een paar suggesties om geloofwaardigheid op te bouwen:

Onthoud dat de persoon uw organisatie en capaciteiten beoordeelt op basis van wat ze op uw website zien. U wilt een professionele en geloofwaardige aanwezigheid creëren die hen aanmoedigt om hun tijd door te brengen en op de een of andere manier met u om te gaan.

Oproep tot actie

Wat wil je dat mensen doen als ze je website zien en leuk vinden? Je wilt dat de persoon niet alleen zegt “deze organisatie ziet eruit alsof ze goed werk doen”. Mensen zien honderden en duizenden websites – hoe betrek je ze en laat je ze terugkeren. U wilt een relatie opbouwen met de geïnteresseerde. Hier zijn een paar suggesties om de gebruiker te betrekken en dat vertrouwen en interesse op te bouwen.

Volg dan zeker op

Bron: Denise Davies