Tenzij je vanmorgen net onder een steen vandaan bent gekropen, weet je al dat niemand aandacht zal schenken aan alles wat je zegt, tenzij het dwingend is.

Dit betekent dat het in zekere zin je lezers moet aantrekken. Dit is absoluut verplicht als je wilt dat IEDEREEN gewoon naar je luistert, laat staan ​​iets van je koopt.

Er zijn veel manieren om mensen te boeien, maar laten we het vandaag hebben over een die buitengewoon belangrijk is. En dat wil zeggen, om uw kopers op het puntje van hun stoel te houden, moet u ze NIEUWE informatie geven.

Ofwel moet je inhoudelijk nieuwe informatie aan hen onthullen, of je wilt nieuwe dingen zeggen of woorden gebruiken die andere mensen niet gebruiken.

Onthoud dat mensen geboeid raken en dat u de aandacht van uw kopers trekt door anders te zijn. Door NIET hetzelfde oude uitgebraakte afval aan te bieden, rent iedereen rond en zegt.

(En tussen haakjes, helaas is dit de reden waarom zelfs een kleine dosis oprechtheid een ongelooflijk lange weg gaat.)

De meeste mensen bijvoorbeeld, als ze je proberen te vertellen hoe geweldig ze zijn, scheppen en scheppen ze op over hoeveel geld ze verdienen. Maar wat als iemand voor de verandering iets als dit zegt:

“Ik ben nog geen miljonair, maar god, als ik de rest van mijn leven zo leef en nooit miljonair word, zul je me niet snel horen klagen.”

Dat is een heel ander bericht dat wordt afgeleverd, nietwaar?

Die boodschap maakt het meer dan “alleen maar om het geld”, nietwaar?

En dat is veel aantrekkelijker, en zal zeker je aandacht vasthouden, nietwaar?

Precies. En dat komt omdat het vers is, het is niet dezelfde saaie onzin die je al duizend keer eerder hebt gelezen.

Als je iemand wilt boeien, wees dan niet de papegaai die alles herhaalt wat hij heeft gehoord. Wees de ideeënman, de creatieve persoon die niet bang is om iets nieuws te zeggen.

OKE?

Goed

Ga nu iets verkopen, Craig Garber

Bron: Craig Garber